Administrar

La llibreria londinenca Freedom pateix un atac amb bomba

estelnegre | 03 Febrer, 2013 08:09

La llibreria londinenca Freedom pateix un atac amb bomba

Durant la nit del 31 de gener a l'1 de febrer la històrica llibreria anarquista Freedom de Londres patí un atac amb un artefacte incendiari. Cap persona resultà ferida i el segon pis de la botiga, on es troba l'arxiu, no patiren danys. Malgrat tot, la botiga i tota la seva connexió elèctrica han estat destruïdes considerablement.

El col·lectiu de la llibreria ha començat amb la tasca de neteja i, ja que no compten amb assegurança, hauran de realitzar activitats per sufragar les despeses i intentar recuperar part del que s'ha perdut. Freedom ha patit en la seva història diferents atacs, aquests n'és un més.

Ànim, que són pocs i covards!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS