Administrar

Concentració en solidaritat amb na Rosi i en David, delegats sindicals de la CNT, acomiadats a Mercadona

estelnegre | 04 Gener, 2013 05:46

Concentració en solidaritat amb na Rosi i en David, delegats sindicals de la CNT, acomiadats a Mercadona

Boicot Mercadona!

El proper dissabte 5 de gener a les 12 hores hi ha convocada una concentració contra Mercadona (C/. Aragó 231 / Palma) pels acomiadaments de David i de Rosi, delegats sindicals de la CNT. Sobretot el sindicat fa la convocatòria per Rosi que per denunciar l'empresa a Inspecció de Treball ha estat acomiadada. El seu cas és molt greu. L'últim any ha rebut pallisses de la seva parella tenint en aquests moments una ordre d'allunyament. A més com el subjecte aquest es nega ara a passar-li la manutenció dels fills i Rosi està acomiadada i amb una hipoteca no té per donar-li de menjar als seus fills de 5 i 8 anys.

Cal molta gent per a la concentració.

Us hi esperem!

CNT-AIT, SOD Palma - Secretaria d'Acció Sindical

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS