Administrar

Una proposta simple, però efectiva...

estelnegre | 18 Desembre, 2012 15:51

Una proposta simple, però efectiva...

Fem un propòsit per a aquest Nadal: si encara tenim ànims i situació econòmica com per a  fer regals, comprem-los a les petites empreses i als autònoms. A la veïnada que ven per catàleg o per Internet, a l'artesana que fa bijuteria, a l'amiga que té una botiga al barri, al pastisser que fa uns torrons artesanals, a l'home que té un lloc al mercat... Facem que els doblers arribin a persones comuns i no a les grans multinacionals. Així hi haurà més gent que tindrà un millor Nadal. Si et sembla una bona idea, còpia i enganxa això. Donem suport a la nostra gent.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS