Administrar

Presentació de la «Plataforma Mallorca Fora Por» (19-12-12)

estelnegre | 16 Desembre, 2012 18:56

Presentació de la «Plataforma Mallorca Fora Por» (19-12-12)

En aquest intent per part dels governs neoliberals de fer callar al poble, reprimint, manipulant, intentant reduir-lo a una manada de zombis al seu servei i al del seu capital, el poble rep de per tot.

Això ha provocat un moviment i una transformació de la consciència col·lectiva, fent esclatar, com a bona anyada d'esclatasangs, un munt de col·lectius que ens esforcem per alliberar-nos de les feixugues cadenes i per construir un espai on broti un món amb justícia social i harmònicament equilibrat.

Col·lectius i persones de tota l’illa hem creat la Plataforma Mallorca Fora Por, mitjançant la qual estem preparant diferents accions. El proper dimecres 19 de desembre a les 11.30 hores farem la presentació a la premsa de la Plataforma Mallorca Fora Por, davant la Delegació de Govern. Si pots i vols acompanyar-nos, el teu suport serà molt valuós.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS