Administrar

Feliš 2013 combatiu!

estelnegre | 31 Desembre, 2012 09:46

Feliç 2013 combatiu!
Feliç 2013 combatiu!
---

Ateneu Llibertari Estel Negre

Acciˇ per concloure les #tancades28N. Acte reivindicatiu nadalenc (04-01-13)

estelnegre | 30 Desembre, 2012 10:12

Acció per concloure les #tancades28N. Acte reivindicatiu nadalenc (04-01-13)

Plataforma Crida

Aquest acta va sorgir de la darrera assemblea i consisteix en fer un regal al Conseller d’Educació. Es tracta que una representació de cada un dels 123 centres que vàrem participar al 28N obert per educació i tancat per vacances, duguin un regal a en Bosch.

Finalment  l’horari i el contingut de l’acta quedarà així:

* Dia i hora de la convocatòria: 4 de gener a les 11.30 hores davant la conselleria d’educació. S’ha notificat a delegació de govern que l’acta serà de 11.30 a 13 hores.

* Qui ha de venir?: un o dos representants del centre, majors d’edat i si són infants amb d’anar acompanyats dels seus pares.

* Què hem de dur?: una capsa de sabates en forma de regal. Dins de la capsa hi ha d’haver una carta al senyor Bosch en format de carta als reis d’Orient, nosaltres vos enviarem aquest model que serà unitari. A la carta hi heu de posar el llistat de desperfectes del centre però en forma de desig, igual que les cartes als reis, a més de desperfectes també hi podeu afegir altres coses que li demaneu a en Bosch.

Plataforma Crida

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Solidaritat amb Noelia Cotelo Riveiro

estelnegre | 29 Desembre, 2012 08:39

Solidaritat amb Noelia Cotelo Riveiro
Noelia Cotelo Riveiro

El dilluns 31 de desembre hi ha convocat un enviament en massa de faxs a Institucions Penitenciàries i al Centre Penitenciari de Brieva (Segòvia) en solidaritat amb Noelia Cotelo Riveiro.

El model d'enviament de fax és el document que s'adjunta.

Els números de faxs són els següets:

- SGIP: 913354052

- CP Brieva: 920259034

Es poden enviar de franc des de les següents pàgines webs:

www.myfax.com/free/

www.freefaxbutton.com/free_fax_machine.php

---

¡NOELIA NO ESTÁ SÓLA!

El pasado día 23 de Octubre, Noelia Cotelo Riveiro comunicaba con su madre por teléfono, en un momento los funcionarios le obligaron a colgar arrancándole el teléfono y rompiéndole un hueso de la muñeca. La trasladaron a su celda y la dejaron esposada a la cama hasta el día siguiente. Esa noche, Noelia estaba en su celda durmiendo, aún esposada; entonces se despertó y encontró a uno de los carceleros responsable de la agresión anterior, que la sometía a tocamientos en los pechos y en el torso. El carcelero sorprendido en su acción empezó a echarle agua de una botella a la cara, para que no pudiese identificarle.

En este tiempo, le han seguido maltratando física y psicológicamente, estuvo en Huelga de Hambre 5 días y tuvo que dejarla después de que las/os carceleras/os utilizaran el vis a vis que tenía con su madre para chantajearle y presionarle para que abandonara su protesta, también las mismas carceleras/os le han robado una maletas del almacén, al igual que mantas y jerséis cuando en la cárcel de Brieva no hay calefacción; en las últimas semanas una carcelera le ha pillado la mano rota con la puerta de la celda, le han negado la asistencia médica; le obligan a ducharse con agua fría; le están interviniendo las comunicaciones; le han negado visitas para intentar aislarla, también reduciéndole el número de horas de vis a vis. El último incidente, de la semana del 3-9 de Diciembre, es que a Noelia le están dando la bandeja de comida ya preparada, mientras que al resto de presas se la sirven en el momento; después de comerla, duerme hasta la noche; algo no habitual en ella. Tampoco se le permite analizar la comida, ni responder a ninguna de las agresiones y represalias que se están sucediendo.

Por ello, y por todas las torturas y abusos que se dan día a día en las prisiones, el día 9 de Diciembre se hizo una Marcha a Brieva. Decenas de personas se concentraron para apoyar y solidarizarse con nuestra compañera. Se valora positiva a pesar de la presencia de represores vestidos de verde. No conseguirán romper el lazo que crea con el simple hecho de escuchar los gritos de apoyo de las presas a través de los muros.

No quedaremos impasibles ante estos actos. Pedimos solidaridad con nuestra compañera en lucha y al resto de compañeras/os que no dejan de enfrentarse ante esta realidad, su realidad. Queremos dejar de silenciar y gritar lo que nos quieren negar; la cárcel es TORTURA.

La lucha la haremos juntas y no pararemos hasta conseguirlo.

¡SOLIDARIDAD CON NUESTRXS

COMPAÑERXS PRESXS EN LUCHA!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Presentaciˇ de l'Assemblea Antipatriarcal

estelnegre | 28 Desembre, 2012 11:02

Presentació de l'Assemblea Antipatriarcal
Antipatriarcal

L'Assemblea Antipatriarcal va néixer fa un any arrel de la necessitat d'autoorganitzar-nos davant les agressions del sistema capitalista i el patriarcat. Els darrers dos mesos ha reviscolat per la urgència i magnitud d’aquests atacs, com ara la violència en l`àmbit laboral, la feminització de la pobresa, la violència de gènere, la violència contra el cos i les imposicions dels prototips de bellessa o l’exemple tan flagrant que és la nova llei d’avortament.

És aquesta una resposta popular que sorgeix de les bases de la nostra societat, amb el convenciment que els canvis no han de vindre des de dalt, des de les seves institucions, ans al contrari, la revolta creix allà on més es pateixen les desigualtats i injustícies. La igualtat que ens pretenen vendre és una fal·làcia. Homes i dones ens veiem abocades a adoptar uns rols marcats a foc per l'educació que rebem, i a decantar-nos per un gènere o altre en funció del sexe. Gèneres que tenim plenament interioritzats i que han estat fortament socialitzats.

En aquest context, on la ideologia patriarcal es fa tangible a partir de molt diverses pràctiques polítiques, culturals, educatives, econòmiques i socials, és on es trobem, i ara més que mai  hem de lluitar contra el procés d'involució en els nostres drets com a dones i treballadores.

D’ençà d’aquest nou sorgiment de l’Assemblea, en escassos dos mesos, ja hem realitzat una marxa de torxes contra la violència de gènere (que va ser un gran èxit de participació), i ara mateix ens trobem enmig d’una campanya per reivindicar l’ús de juguetes no sexistes. Tot això fet per tal de mostrar el model de societat i educació al qual aspirem. Una societat de relacions lliures i igualitàries sense rols imposats ni de classe, ni de gènere, ni de sexualitat, que hem de començar a treballar des de l’escola.

Però això només és el principi. Pensem seguir actuant amb noves iniciatives ara en direcció al 8 de març amb un cicle de xerrades enfocades a aprofundir en el coneixement del passat, present i futur de la dona i accions dirigides a posar en relleu temes tan greus com la prostitució o la imposició dels ideals de bellesa.

Aquesta lluita no acabarà fins que aconseguim trencar els esquemes de la societat capitalista i patriarcal.

Assemblea Antipatriarcal

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Programaciˇ nadalenca de l'Associaciˇ de Ve´ns de Sa Calatrava

estelnegre | 27 Desembre, 2012 10:23

Programació nadalenca de l'Associació de Veïns de Sa Calatrava

---

---

---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Alfon llibertat!

estelnegre | 26 Desembre, 2012 14:33

Alfon llibertat!
Alfon llibertat!
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Acomiada el 2012 a ArtMallorca

estelnegre | 25 Desembre, 2012 09:35

Acomiada el 2012 a ArtMallorca

---

---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Salvem l'hospitalitat...

estelnegre | 24 Desembre, 2012 09:52

Salvemos la Hospitalidad
Salvem l'Hospitalitat...
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Concert per un SÓhara Lliure (29-12-12)

estelnegre | 23 Desembre, 2012 10:28

Concert per un Sàhara Lliure (29-12-12)
Concert per un Sàhara Lliure (29-12-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Existeixen els źpijosvegans╗?

estelnegre | 22 Desembre, 2012 16:50

Existeixen els «pijosvegans»?

---
Ateneu Llibertari Estel Negre
1 2 3 4  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS