Administrar

No volem ser el femer d’Europa (05-12-12)

estelnegre | 30 Novembre, 2012 10:52

No volem ser el femer d’Europa (05-12-12)

---

El proper dimecres 5 de desembre, a les 11 hores, al carrer del General Riera núm 111, davant la Conselleria de Medi Ambient del CIM, es durà a terme «No volem ser el femer d’Europa», primera acció de la «Plataforma d’Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca»

.- Contra l'atac a la salut pública que suposa l'ampliació de la quantitat de fems cremat a comptes de cremar els fems que les màfies europees ens vulguin enviar perquè enlloc de contaminar allà contaminin aquí.

.- Contra l'atac a la sostenibilitat  de la qualitat turística que tal fet comporta.

.- Contra l'atac al reciclatge i al medi ambient que comporta el contracte infumable que els nostres polítics firmaren amb TIRME.

Hi convoquem tothom.

Podeu dur-hi bosses grosses de fems (plenes de palla o d'herba seca o de globus inflats) i amb uns cartells que diguin un "regal de la màfia italiana", un altre "regal de la Camorra napolitana", un altre "regal de la màfia russa", un altre "amb els millors desitjos de les màfies internacionals", etc., i/o pancartes que diguin NO VOLEM SER EL FEMER D'EUROPA.

Allà ens veurem

Salut i coratge, que resistir és començar a guanyar!

Jubilats per Mallorca

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Dilluns Negre: «Sara, una mujer de temple» [Documental sobre la vida de Sara Berenguer, militant de «Mujeres Libres»] (03-12-12)

estelnegre | 29 Novembre, 2012 08:16

Dilluns Negre: «Sara, una mujer de temple» [Documental sobre la vida de Sara Berenguer, militant de «Mujeres Libres»] (03-12-12)

El febrer de 2010 l'equip de «Zer Ikusi A» es reuní amb Sara Berenguer a la seva casa de Besiers durant un cap de setmana complet. Durant aquells dies s'enregistrà una entrevista en profunditat que donà com a resultat el document audiovisual Sara, una mujer de temple: Sara repassa els fets més importants de la seva vida unes setmanes abans de la seva mort.

El proper dilluns 3 de desembre presentarem el documental Sara, una mujer de temple (2010), de Juan Felipe.

Dilluns Negres: tots els primers dilluns de cada mes a partir de les 20 hores a l'Ateneu Llibertari Estel Negre.

Us hi esperem!

---

Dilluns Negre

---

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Bicicletada Massa Crítica a Palma (01-12-12)

estelnegre | 28 Novembre, 2012 08:41

Bicicletada Massa Crítica a Palma (01-09-12)
Massa Crítica

---

Aquest dissabte 1 de desembre,

a les 10.45 hores a la plaça d'Espanya

---

Si ets dels que utilitzarien la bicicleta si hagués carril-bici per anar a la feina o passejar per Palma, però no ho fas per por al trànsit.

Si vols humanitzar els barris, lliures d'embussos, fums i renou, però al teu barri no hi ha carrers per als vianants, zones verdes, ni carril-bici.

Si vols que els teus fills puguin jugar al carrer sense perill de cotxes i vols carrils-bici perquè vagin tot sols a l'escola.

T'agradaria la teva ciutat amb carrers enjardinats i parcs per on passejar sense les molèsties del trànsit?

Anima't i reclama amb nosaltres, vine a fer una volta amb bicicleta per Palma. Junts ens farem notar.

El primer dissabte de cada mes, a la plaça d'Espanya, a les 10.45 hores.

Perquè volem barris democràtics on el trànsit no reprimeixi la convivència dels ciutadans, ja siguin nins, adolescents, adults, ancians o minusvàlids, no volem que la nostra ciutat sigui un pou negre de cotxes.


Vinga, que són pocs i covards!

---

Itinerari

Itinerari

Us hi esperem!

---

Massa Crítica

971 207 441

Ateneu Llibertari Estel Negre


Sobre la repressió ocorreguda el 14 de novembre, dia de la vaga general

estelnegre | 27 Novembre, 2012 14:44

Sobre la repressió ocorreguda el 14 de novembre, dia de la vaga general

Durant la passada vaga general la policia, com sempre, va posar la nota de violència. Per això, la Comissió Antirepressiva de la Comissió pro Vaga Anticapitalista, volem denunciar la violència policíaca que va tindre lloc durant la jornada del 14 de novembre.

A banda de l'enorme presència policial, en primer lloc, volem denunciar la càrrega de la policia nacional contra un piquet informatiu a les onze i mitja del matí, davant una mútua d'assegurances, a prop del solar de l'antiga Casa del Poble. En aquesta càrrega resultaren ferides diverses persones a causa de les garrotades de la policia nacional. També, tres persones foren identificades i un mòbil fou requisat per esborrar les fotos que una companya havia realitzat.

En segon lloc volem denunciar les diverses càrregues que es produïren durant el piquet unitari. La policia nacional juntament amb la local van carregar contra un piquet que en tot moment havia estat pacífic. A conseqüència d'aquestes càrregues diverses persones van d'haver de ser ateses a centres hospitalaris: a una la porra d'un policia li obrí el cap i va haver de menester sis punts, i una altra va acabar amb els braços embenats conseqüència dels cops de porra policíacs.

En tercer lloc volem denunciar les dues detencions que van tindre lloc durant les càrregues policíaques contra el piquet unitari. Donada la greu situació social actual, el piquet unitari va ser combatiu i desobedient, però, tornem a assenyalar-ho, pacífic en tot moment, per tant aquestes dues persones en cap moment van agredir ningú. Les acusacions d'atemptat contra l'autoritat i de desordres públics són doncs totalment falses però l'aparell de justícia, com sempre, creu el que diu la seva policia.

En quart lloc volem denunciar les identificacions que es patiren durant tota la jornada de vaga: identificacions aleatòries, tant als estudiants de la UIB com a les persones que participaren en els piquets, per tal d'intimidar la gent i que després, com ja s'ha vist en anteriors vagues generals, poden prendre forma de multa. La nota positiva és que alguns policies secretes es descobriren fent aquestes identificacions i ja sabem qui són per als pròxims pics.

Des de la Comissió Antirepressiva volem solidaritzar-nos amb totes les persones que patiren represàlies i volem dir ben alt i clar que a la policia ni la volem, ni la necessitem. Que se'n vagin!

Comissió Antirepressiva 14N

Mallorca, 27 de novembre del 2012

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Dinar popular al parc de ses Veles (01-12-12)

estelnegre | 26 Novembre, 2012 11:44

Dinar popular al parc de ses Veles (01-12-12)
Dinar popular al parc de ses Veles (01-12-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Acte reivindicatiu de defensa acadèmica de l'educació superior pública i de qualitat (26-11-12)

estelnegre | 25 Novembre, 2012 15:36

Acte reivindicatiu de defensa acadèmica de l'educació superior pública i de qualitat (26-11-12)

La PUDUP-Illes (Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública de les Illes Balears), constituïda per estudiants, personal d'administració i serveis i personal docent i investigador de la Universitat de les Illes Balears, amb motiu de la celebració de la diada de la UIB, convoca a l'acte reivindicatiu de defensa acadèmica de l'educació superior pública i de qualitat, que tindrà lloc el proper dilluns 26 de novembre, a la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats (c/ d'Alfons el Magnànim, 29) a les 11.00 hores.

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Cicle de projeccions antiespecistes: «Earthlings» (avui dissabte!)

estelnegre | 24 Novembre, 2012 10:19

Cicle de projeccions antiespecistes: «Earthlings» (avui dissabte!)
Cicle de projeccions antiespecistes: «Earthlings» (avui dissabte!)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Excursió reparadora de l'ús públic de la carretera vella de Pollença a Lluc (25-11-12)

estelnegre | 23 Novembre, 2012 10:41

Excursió reparadora de l'ús públic de la carretera vella de Pollença a Lluc (25-11-12)
Excursió reparadora de l'ús públic de la carretera vella de Pollença a Lluc (25-11-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Marxa de Torxes contra la violència de gènere (25-11-12)

estelnegre | 22 Novembre, 2012 14:51

Marxa de Torxes contra la violència de gènere (25-11-12)
Marxa de Torxes contra la violència de gènere (25-11-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Xerrada sobre la violència obstètrica (25-11-12)

estelnegre | 21 Novembre, 2012 08:18

Xerrada sobre la violència obstètrica (25-11-12)

Xerrada sobre la violència obstètrica (25-11-12)

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere l'Associació Naixença ha organitzat la conferència «Las consecuencias del traum obstétrico. Violencias invisibles: cuando vaginas y úteros rompen el silencio», a càrrec de la psicòloga Gabriella Bianco, experta en psicologia de la dona i psicologia perinatal. L'acte tindrà lloc el 25 de novembre a les 18 hores al local de l'EcoXarxa (Passatge Antoni Torrandell, 2).

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

1 2 3  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS