Administrar

Per una sanitat pública de qualitat (avui!)

estelnegre | 07 Maig, 2012 00:11

Per una sanitat pública de qualitat (avui!)

Avui dilluns la Consellera de Sanitat ha convocat una reunió gairebé clandestina. Per dur a terme, el més aviat possible, la destrucció i la venda del sistema sanitari públic de salut de les nostres illes, i deixar-nos sense temps de reacció i ferits de mort. El motiu és de explicar als seus facultatius el calendari de retallades i privatitzacions. No es convida ningú mes, ni usuaris ni treballadors del Joan March, Hospital General, Son Espases, Inca, Manacor, Son Llàtzer i de l’Atenció Primària.

Davant aquest fet de menyspreu de la consellera Castro i els seus «amiguitos del alma», és necessari donar-li la rebuda que es mereix i mereixen.

Quedem els usuaris i treballadors del sistema de salut als passadissos propers del saló d'actes de Son Espases, que és troba al segon pis lletra L, a les 16 hores, d’avui dilluns 7. Es pot accedir tant per l'entrada de hospitalització com per la de consultes.

Aturem la destrucció del que és nostra!

No hi falteu!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS