Administrar

Diada contra l'ampliaciˇ d'amarraments a Portocolom (avui dissabte!)

estelnegre | 30 Marš, 2012 23:51

Diada contra l'ampliació d'amarraments a Portocolom (avui dissabte!)
Diada contra l'ampliació d'amarraments a Portocolom (avui dissabte!)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Llišons de coherŔncia per a tothom que estigui en contra de les vagues i els piquets. Full per emplenar i presentar a l'empresa

estelnegre | 30 Marš, 2012 09:43

Lliçons de coherència per a tothom que estigui en contra de les vagues i els piquets. Full per emplenar i presentar a l'empresa
---

Jo,……………………………………………………………………..,amb DNI núm. ………………………, treballador/a de l'empesa…….………………………………………………………………………….,

DECLAR:

QUE estic absolutament en contra de qualsevol coacció que limiti la meva llibertat de treballar,

QUE, per això, estic en contra de vagues, piquets sindicals i qualsevol tipus de violència que m'impedeixi el lliure desplaçament i accés al meu lloc de treball,

QUE per un exercici de coherència amb aquesta postura, i com a mostra del meu total refús a la conculcació d'aquestes llibertats,

EXIGEIXO:

1r. QUE se'm retiri el benefici de la jornada de 8 hores, atès que aquest benefici es va obtenir per mitjà de vagues, piquets i violència, i se m'apliqui la jornada de 15 hores vigent abans de la injusta obtenció d'aquest benefici.

2n. QUE se'm retiri el benefici de dies de descans setmanal, atès que aquest benefici es va obtenir per mitjà de vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar sense cap descans, de dilluns a dilluns.

3r. QUE se'm retiri el benefici de dies de vacances, atès que aquest benefici es va obtenir per mitjà de vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar sense cap descans els 365 dies de l'any.

4t. QUE se'm retiri el benefici de les pagues extraordinàries, atès que aquest benefici es va obtenir per mitjà de vagues, piquets i  violència, i se m'apliqui l'obligació de cobrar només 12 pagues anuals.

5è. QUE se 'm retirin els beneficis de baixes per maternitat, matrimoni,defunció, etc., atès que aquests beneficis es van obtenir per mitjà de vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de fer feina sense dret a cap baixa per aquest motiu.

6è. QUE se'm retiri el benefici de baixa per malaltia, atès que aquest benefici es va obtenir per mitjà de vagues, piquets i violència, i se m'apliqui l'obligació de treballar tot i que estigui greument malalt.

7è. QUE se'm retirin els beneficis d'aportacions a la Seguretat Social i a l'atur, atès que aquests beneficis es van obtenir per mitjà de vagues, piquets i violència,. Jo m'encarregaré d'obtenir atenció mèdica de pagament, i estalviaré per a quan no tingui feina.

8è. I, en general, que se'm retirin tots els beneficis obtinguts per mitjà de vagues, piquets i violència que no estiguin contemplats en aquest escrit.

9è. DECLAR, també, que RENUNCII de manera expressa, completa i permanent a qualsevol benefici actual o futur que s'aconsegueixi per mitjà de la vaga del dia 29 de març de 2012, i totes i cadascuna de les vagues futures.

 

Signatura

Ateneu Llibertari Estel Negre

 

Tothom a la vaga! Tothom al carrer!

estelnegre | 28 Marš, 2012 23:42

Tothom a la vaga! Tothom al carrer!
Tothom a la vaga! Tothom al carrer!
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

29M Vaga de Consum. DemÓ 29 no compris res

estelnegre | 28 Marš, 2012 14:16

29M Vaga de Consum. Demà 29 no compris res

Contra la reforma laboral, no compris res!

Es tracta de donar suport a la vaga genera de demà 29 de març amb un simple gest.

No gastis ni un sol cèntim durant tot el dia 29 de març!

- No compris res

- No entris a botigues o bars

- No posis benzina al cotxe o a la moto

- Redueix al màxim el consum elèctric a ca teva

- No compris a cap màquina, ni tabac, ni aigua, ni menjar

- Evita utilitzar els serveis públics

Compra abans tot el que puguis necessitar el dia 29.

Podem reforçar l'efecte de la vaga general fent un vaga de consum.

Demà entre tots i totes podem aturar l'economia i forçar la retirada d'aquesta nefasta reforma laboral!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Campanya źEl puto euro╗

estelnegre | 27 Marš, 2012 14:03

Campanya «El puto euro»

Campanya «El puto euro»

Amigues i amics de l'Ateneu

La cosa és molt senzilla, l'Ateneu Llibertari Estel Negre necessita diners per a desenvolupar les seves activitats i hem pensat una manera de col·laboració per a tothom que simpatitza amb el nostre projecte, però que per la raó que sigui no pot involucrar-se tot el que volgués. Hem pensat en una quota simbòlica d'un euro mensual (1 euro!) que rebríem d'un cop (12 euros). A aquest tipus d'aportació l'hem anomenat «El puto euro»...

Nosaltres a canvi ens comprometem a final d'any a fer-te arribar material expressament editat per l'Ateneu (llibres, fullets, cd, dvd, etc.) per als amics col·laboradors. L'únic que has de fer és facilitar-nos un número de compte bancari i nosaltres ens encarregarem cada any de passar el càrrec. Si no desitges seguir col·laborant d'aquesta manera, només ho has de dir i no et tornarem a carregar res, així de fàcil.

També pots ingressar-nos els 12 euros en el nostre compte corrent [ Caixa Colonya: 2056-0009-71-4102001931 ] o lliurar-nos-els directament i així ens evitem haver de passar pels bancs. Envia'ns un correu [ estelnegre@gmail.com ] i et direm com l'heu de fer.

També, des d'aquí, us volem fer un oferiment perquè participeu en les nostres assemblees. Ens reunim tots els dilluns a partir de les 20 hores al local de l'Ateneu (Palau Reial, 9, 2n / Palma).

Bé, escampeu aquesta campanya entre les vostres amistats i per tot arreu, l'Ateneu us necessita.

Salut!

Ateneu Llibertari Estel Negre

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Presentaciˇ de documental źCa meva╗ i conferŔncia de Sergio Yahni i Rana (27-03-12)

estelnegre | 26 Marš, 2012 04:50

Presentació de documental «Ca meva» i conferència de Sergio Yahni i Rana (27-03-12)
Presentació de documental «Ca meva» i conferència de Sergio Yahni i Rana (27-03-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Avui tothom a la mani!

estelnegre | 25 Marš, 2012 03:35

Manifestació «Sí a la nostra llengua» (25-03-12)
Manifestació «Sí a la nostra llengua» (25-03-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

ź29 de marš Vaga General: si avui callem, ens destrossaran la vida╗, per Jordi MartÝ Font

estelnegre | 24 Marš, 2012 08:13

«29 de març Vaga General: si avui callem, ens destrossaran la vida», per Jordi Martí Font

Es diu Asunción Martínez i ha estat acomiadada perquè ha estat vuit dies de baixa per malaltia i dos dies fora de l'empresa per la mort del seu germà. Tot està justificat.

Es diu Aurora Navarro i ha estat acomiadada perquè es va operar d'un bony a l'esquena, 39 anys a l'empresa, mai no ha estat absentista.

Es diu Miguel, els dies 21 i 22 de juny de 2011 va agafar dos dies pel naixement del seu nét; i de l'11 al 15 de juliol de 2011, va estar de baixa per malaltia no superior a 20 dies. 36 anys a l'empresa. Acomiadat perquè les baixes suposen el 20,6% de les jornades hàbils en dos mesos consecutius.

Es diu Jennifer Pérez, té 27 anys, un fill de dos anys i mig i el marit aturat, està embarassada de sis mesos i mig. Ha estat acomiadada per estar nou dies de baixa.

Són quatre treballadors qualssevol, en aquest cas de l'empresa Rotocayfo, una impremta a vint quilòmetres de Barcelona, que ha fet fora 12 treballadors aplicant la nova Reforma Laboral que el PP ha aprovat amb els vots a favor de CiU.

Són només quatre casos d'un dels múltiples drets que no sols ha estat escurçat sinó que s'ha convertit en una agressió directa contra les treballadores i els treballadors, totes i tots. Contra els que treballem i contra els milions d'aturats i aturades que aquesta Reforma, ja ho van explicar clarament els homes de Rajoy, no deixaran de ser-ho després de la seva aplicació.

La Reforma és una agressió duríssima contra totes i tots. No hi ha ni un sol treballador o treballadora que no la noti ja o en poc temps amb tota la seva duresa, sense pietat. L'han aprovada amb l'excusa de la crisi, amb l'amenaça de la por en cada un de nosaltres, amb l'excusa d'aquesta frase que tan sona darrerament en totes les converses: “almenys tu tens feina”. Els destructors de treball han donat més eines a les empreses per tal que destruir llocs de feina els sigui més fàcil i alhora per tal que si mai ens en sortim d'aquesta les condicions generals de contractació siguin tan semblants a l'esclavisme que no notem diferències amb les pel·lícules que sobre la Roma Imperial ens passen per Setmana Santa.

I ja ho sabeu, els esclaus no es rebel·len, callen i escolten les amenaces, acoten el cap i miren cap a un altre lloc. Hem de reaccionar. I penso que no es tracta d'intentar arreglar el que hi ha perquè el que hi ha ni es pot arreglar ni ganes. Del que es tracta és de dir-los que prou, que existim i no som només espectadors de les nostres vides. Fa massa que no ho fem i és hora de posar tota la carn a la graella; i els vegans tots els espàrrecs ara que n'és temps.

Tenim convocatòria de vaga general el 29 de març i els grans sindicats la fan, diuen, per negociar aquesta Reforma... A les nostres mans està que la vaga del 29 de març del 2012 sigui per tombar la Reforma Laboral que ens converteix en no-res en mans dels amos. Perquè l'esclavitud no es pot negociar, farem vaga general i la farem tan gran com ens sigui possible, cadascú des de les seves possibilitats però juntes i junts. Perquè l'Aurora, l'Asunción, el Miguel i al Jennifer no són uns estranys a qui els ha tocat la mala sort, perquè ells som nosaltres, ells som cada un i una de nosaltres que llegim aquest text i arruguem el nas en pensar que «a mi, encara no em toca, ja veurem demà». No hi ha demà si no el fem cada dia i fer-lo cada dia passa, de forma irrenunciable, per dir prou, amb totes les lletres. P – R – O – U. El 29 de març, a la vaga general!

Jordi Martí Font

Escriu-nos 

Xerrada informativa sobre el dret a lĺhabitatge (avui!)

estelnegre | 23 Marš, 2012 09:41

Xerrada informativa sobre el dret a l’habitatge (avui!)
Xerrada informativa sobre el dret a l’habitatge (avui!)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre

Assemblea unitÓria informativa per preparar la vaga general (23-03-12)

estelnegre | 22 Marš, 2012 08:05

Assemblea unitària informativa per preparar la vaga general (23-03-12)
Assemblea unitària informativa per preparar la vaga general (23-03-12)
---
Ateneu Llibertari Estel Negre
1 2 3 4  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS