Administrar

El GOB acusa al PP d'impulsar el desgovern urbanístic i la desprotecció sistemàtica del territori

estelnegre | 24 Febrer, 2012 11:46

El GOB acusa al PP d'impulsar el desgovern urbanístic i la desprotecció sistemàtica del territori

El desgovern urbanístic a cops de decrets-llei

El PP ha après la lliçó dels progressistes del P$OE i impulsa la desregulació urbanística i la desprotecció del territori a cops de decrets-llei i, com es sol dir, «ara va de bo!». El nou decret-llei urbanístic, aprovat avui pel Consell de Govern, representa un atac directe a les tramitacions urbanístiques establertes per la normativa vigent i un retrocés en la protecció del territori de l'urbanisme salvatge que ha marcat el desenvolupament econòmic i el deteriorament ecològic d'aquesta illa:

A l'espera de conèixer els detalls i les implicacions del decret-llei, el GOB recorda que el Defensor del Pueblo, arran d'una denúncia feta per l'entitat en relació als decrets-llei amb efectes urbanístics impulsats a la passada legislatura que consideràvem impugnables per anticonstitucionals , va emetre un informe en que manifestava que havia advertit a les Corts Generals de la preocupant pràctica per part dels poders públics de la utilització de figures com els decrets-llei en matèries com l'ordenació territorial, urbanística i ambiental, que alteren la normativa establerta i els processos administratius habituals en ordenació del territori i l'urbanisme i conculquen el dret a la participació ciutadana en els processos de presa de decisions que afecten al territori.

GOB

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS