Administrar

Amnistia Internacional convoca un dia d'acció global en solidaritat amb els activistes de la «Primavera àrab» (demà dissabte!)

estelnegre | 10 Febrer, 2012 17:05

Amnistia Internacional convoca un dia d'acció global en solidaritat amb els activistes de la «Primavera àrab» (demà dissabte!)

No es pot reprimir la «Primavera àrab»

Amnistia Internacional, moviment en favor dels drets humans amb més de tres milions de membres, ha convocat els seus activistes de tot el món a celebrar, el proper dissabte 11 de febrer, un Dia d'Acció Global per demostrar la seva solidaritat amb els activistes de la primavera àrab.

L'anomenada revolució de la primavera àrab segueix en marxa. Amb aquest Dia d'Acció Global, Amnistia Internacional vol mostrar la seva solidaritat amb totes aquelles persones que a l'Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica han arriscat i segueixen arriscant les seves vides en favor d'un més ampli reconeixement dels drets humans. El moviment vol mostrar la seva admiració i respecte pel sentit de la dignitat i el coratge dels activistes de la primavera àrab. Dignitat i coratge que en molts casos els ha comportat un altíssim cost personal en forma de morts, tortures, desaparicions o amenaces

Amnistia Internacional Mallorca - Eivissa, s'uneix a aquesta demostració de solidaritat amb la primavera àrab i convoca a socis, activistes i simpatitzants, a l'acte públic que el proper dissabte 11 de febrer, el grup d'AI Mallorca Eivissa, ha de dur a terme. Aquest acte, que tindrà lloc a les 11:00 a la Plaça Verge de la Salut, amb la col·laboració de socis i simpatitzants es confeccionarà un panell fet amb flors de paper on es llegirà la paraula "Solidaritat" en àrab. Es llegirà un manifest i recolliran signatures reclamant  a les autoritats el respecte als drets humans. Aquestes dades i les firmes seran posteriorment enviades a les organitzacions dels països implicats.

---

Acte: Solidaritat amb els activistes de la «Primavera àrab»

Lloc:   Plaça Verge de la Salut (davant la Església San Miquel)

Data: 11 de febrer a les 11.00 hores

---

Durant l'acte membres d'Amnistia Internacional atendran els mitjans de comunicació que els vulguin entrevistar.

Documentació: Año de rebelión: El estado de los derechos humanos en Oriente Medio y el Norte de África (9 de enero de 2012).

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS