Administrar

Acte de acadèmic de record a Alícia Bauzà van Slingerlandt (13-02-12)

estelnegre | 09 Febrer, 2012 10:15

Acte de acadèmic de record a Alícia Bauzà van Slingerlandt (13-02-12)

Acte de acadèmic de record a Alícia Bauzà van Slingerlandt

Dilluns 13 de febrer de 2012 a les 19 hores

Sala d’Actes de l’edifici Ramon Llull (Camps UIB)

L’entrada de 2012 fou de molt mal record, negre i terrible, per la família, amics i tota la gent que estimava n’Alícia Bauzà van Slingerlandt (Hilversum; Holanda, 1976 – Port de Pollença, 2011) i, entre aquests, sens dubte tots el membres del grups d’investigació amb qui treballava, el Cities, Environment, Landscape (CEL) de Lund i el Grup d’Investigació sobre Sostenibilitat i Territori (GIST) de la UIB. Tots plegats començàrem el nou any entre l’astorament de la notícia del seu traspàs i el dolor de la pèrdua d’una gran companya.

Alícia Bauzà, després de llicenciar-se i assolir el seu Diploma d’Estudis Avançats, fou professora del Departament de Ciències de la Terra (UIB) fins el 2010, any que s’incorporà al departament de Geografia Humana de Lund (Suècia). Allà, sota la direcció d’Eric Clark, estava preparant la seva tesi sobre el paper de les megainfraestructures de transport en les lògiques sistèmiques d'acumulació del capital.

Amb l’acte de dia 13 la comunitat acadèmica vol rendir públic homenatge a la nostracompanya traspassada on intervindran persones que tingueren relació amb ella en la seva curta però intensa vida universitària.

Fins sempre Àlis.

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS