Administrar

«La Crisi i el Cooperativisme», per Juan Manuel Sánchez Gordillo (06-02-12)

estelnegre | 03 Febrer, 2012 09:43

«La Crisi i el Cooperativisme», per Juan Manuel Sánchez Gordillo (06-02-12)
Juan Manuel Sánchez Gordillo

El dilluns 6 de febrer a les 22 hores, Juan Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de Marinaleda (Sevilla), tractarà el tema de «La Crisi i el Cooperativisme» al CSOA Sa Foneta (plaça Islàndia, 10 / Palma).

Marinaleda és el poble d'Espanya on existeix menys atur. Sánchez Gordillo ve a explicar-nos l'experiència del seu poble, on els benestars col·lectius no tenen limitis per al poble (servei gratuït a domicili, consultoris mèdics, l'institut, wifi, habitatges, parcs infantils, pavelló esportiu, etc.).

Tot un exemple de poble que demostra que un altre sistema és possible...

Us hi esperem!

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS