Administrar

Presentació de l'«Anuari contrainfo.cat 2011»

estelnegre | 01 Febrer, 2012 09:07

Presentació de l'«Anuari contrainfo.cat 2011»

Presentació de l'«Anuari contrainfo.cat 2011»

L'acte de presentació de l'Anuari 2011: un balanç dels moviments socials de Mallorca (Anuari contrainfo.cat 2011) tindrà lloc el pròxim divendres 3 de febrer a Can Alcover (Sant Alonso, 24, Palma) a les 19.30 hores.

Com sabeu, l'Anuari és un llibret editat pel col·lectiu contrainfo.cat que resumeix l'actualitat dels moviments socials durant l'any passat i que compta amb la participació d'una trentena d'activistes implicades en les diverses lluites que s'han lliurat a Mallorca durant tot l'any.

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS