Administrar

Concentració al ple de l’Ajuntament de Palma en defensa del català (avui!)

estelnegre | 25 Gener, 2012 23:13

Concentració al ple de l’Ajuntament de Palma en defensa del català (avui!)

Mira que té anys i encara que l'hagin de fer servir...

---

A Mallorca, en català

Avui dijous 26 de gener a partir de les 9.30 hores, concentració a l'Ajuntament de Palma en defensa del català

El plenari d’aquest dijous de Palma es posicionarà sobre la Llei de Funció Pública que és un atac directe a la nostra llengua. Es convoca aquesta protesta per fer saber al PP que no estam d’acord amb aquesta agressió a la llengua.

No hi falteu!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

LaTele.cat (Assemblea per la Comunicació Social)

estelnegre | 25 Gener, 2012 07:26

LaTele.cat

Fa temps que funciona el projecte LaTele.cat que treballa en la construcció d'una nova web que es presentarà a partir del febrer. Tindrà espais participatius (la wikitele) i espais de gestió que facilitaran el treball col·lectiu de LaTele i les sinèrgies amb tots aquells col·lectius/entitats/persones que hi esteu participant o que s'hi vulguin afegir. També millorarà la presentació de la informació, amb noves aplicacions i seccions.

Si tens ganes de saber més sobre tot el que s'està cuinant, no dubtis en contactar amb ells a: info@latele.cat. Mentrestant, pots seguir veient els seus vídeos aquí o gaudir de tota la programació al canal 37 de la TDT.

LaTele.cat

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS