Administrar

Un conte i una concentració (02-02-12)

estelnegre | 24 Gener, 2012 17:32

Un conte i una concentració (02-02-12)

El conte que segueix és l'origen d'una concentració que tindrà lloc el proper dijous 2 de febrer a les 10.30 hores davant les oficines de la Direcció Territorial de La Caixa a l'Avinguda Alexandre Rosselló en protesta per l'augment d'un 20% en les comissiones per cobrament de rebuts. La protesta està organitzada per un grup de Padrins/es-flautes del moviment 15M de l'Assemblea de Ses Veles. En facebook s'ha creat una pàgina d'aquest grup amb aquest nom per a rebre opinions. Si coneixeu gent major que estiguessin disposats a sumar-se a la protesta s'agrairia la difusió d'aquesta convocatòria.

Us hi esperem!

---

Els 3 antireis mags de La Caixa

Salutacions a tothom, sóc membre del grup de padrins i padrines flautes del 15M de l'assemblea de Ses Veles i vull explicar un conte de terror, no apte per a infants, que us provocarà l’emprenyadura. Es tracta del conte "Els tres antireis mags de La Caixa"

Això era i no era, bon viatge fa sa cadernera, pel padri un almud, per la padrina una bercella i pel net una quartera.

En l'any 0 els tres Reis Mags d'Orient, Gaspar, Melcior i Baltasar van portar regals i presents a l'estable on era l’infant Jesús.

En l'any 2012 els tres antireis mags de La Caixa, nº 1, nº 2, i nº 3 van fer com a regal una escletxa mes gran en l'estable en el qual ja  patien molt fred els padrins després de dos anys de congelació de les pensions.

Un dia estant reunits els antireis al restaurant Mandarín d’Occident prenent un whisky de gran qualitat amb olives i canapès per picar, el nº 1 i el nº 2 van dir:

El nostre sou milionari està garantit per la subvenció que ens done el nº 1 del Banc d'Espanya i que té el seu origen en l’increment de l'IRPF que hi ha hagut aquest any. El teu sou de 300.000 euros al mes no està garantit pel pressupost actual ¿que en penses d'això?

El nº 3 va respondre: ¿Potser vosaltres penseu que sóc beneit? Soc el nº 3 perquè sé pensar i això és el que he fet. En el nostre banc hi ha dos milions de padrins i padrines que tenen una mitjana de tres rebuts domiciliats al mes, le qual cosa fa sis milions de rebuts al mes. Si augmentem la nostra comissió de cobrament 10 cèntims, obtindrem un increment d'ingressos de 600.000 euros al mes que permetrà pagar els meus 300.000 i la resta serà per a pagar les nostres gratificacions per incentius o per orgies a la nostre elecció. Com als padrins els  han augmentat la pensió un 1% i també podran fer orgies, no es donaran compte que els  hem augmentat un 20% les comissions. No us podeu imaginar l'esforç que ha fet la meva cervellera per pensar això,

Per poder prendre la decisió amb claredat van anar a donar-se un bon àpat i quan ja no van tenir cap escletxa d’omplir en els seus voluminosos ventres van decidir dur endavant la idea celebrant la capacitat del nº 3.

I si no són vius són morts, i si no són morts són vius aquest conte s'hauria acabat si no fos perquè els padrins i padrines hem decidit lluitar, lluitar i lluitar contra la pujada de les comissions exigint la tornada enrere de l'augment i enviar a l'atur al nº 3 per lladre.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS