Administrar

Reciclem la ciutat (avui!)

estelnegre | 16 Gener, 2012 05:15

Reciclem la ciutat (avui!)

Som un grup variat de persones que ens hem unit sota la iniciativa de recuperar un espai abandonat, o en desús, per convertir-ho en un jardí popular i un hort urbà. L'objectiu no és només construir un lloc decoratiu sinó crear un lloc on trobar-nos, conviure, emprar la imaginació i aprendre els uns dels altres, on organitzar activitats lúdiques o prestar-nos ajuda mútua.

Avui la ciutat és un lloc de pas, les persones no l'habitem ja que l'espai és principalment privat, així que només ens queda circular de pressa per carreteres i voreres. Només ens aturem a casa, al treball o a la tenda. Vivim assolats.

Avui que moltes persones estan sense treball o perdent els seus béns, que augmenten els impostos i la vida s'encareix mentre prestacions i serveis desapareixen, és trist que sapiguem més de personatges televisius que dels nostres propis veïnats.

És necessari que aprenguem a associar-nos, perquè podem viure moments difícils, podem passar necessitats. Però entre tots, segur que som capaços de resoldre els nostres propis problemes. Junts, podem crear riquesa comuna, fins i tot sense diners, ja que tots tenim capacitats, podem aprendre i ensenyar, podem compartir coses o serveis entre nosaltres.

Per això volem prendre un solar buit, i omplir-ho entre tots amb aquestes idees. Tenim diverses iniciatives disposades per començar, no obstant això estem oberts a d'altres que puguin sorgir entre els veïns. Et convidem a participar i conèixer personalment el projecte, assistint a una reunió explicativa el dia dilluns 16 de Gener, de sis a nou, venint al carrer de Posada de Terrasanta núm. 1 (entre sa Quartera i Quadrado). Local Agrohorizontal.

És hora de reciclar la ciutat!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS