Administrar

Xavier Cañadas porta 48 hores en vaga de fam i set indefinidament

estelnegre | 03 Gener, 2012 09:59

Xavier Cañadas porta 48 hores en vaga de fam i set indefinidament

Fotografia policíaca de Xavier Cañadas després de la seva detenció pel "Cas Scalas"

L'anarquista Francesc Xavier Cañadas porta 48 hores en vaga de fam i set indefinidament --des del migdia del 31 de desembre-- a la plaça Sant Jaume per protestar contra la situació actual de crisi econòmica, les retallades de la Generalitat i les «privatitzacions encoberts».

Javier, que ha rebutjat parlar amb els mitjans, demana l'eliminació del copagament sanitari, l'absolució dels càrrecs contra els imputats pel setge al Parlament i l'anul·lació immediata dels desnonaments, entre d'altres.

***

Vaga de fam i set, indefinida

La situació econòmica que precaritza els més desfavorits, no és fruit d'una «crisi», sinó d'una ESTAFA produïda pel sistema financer i recolzada pels poders públics de tot l'Estat espanyol. Alhora, aquests poders públics són recolzats per tots els polítics institucionalitzats del pais, des de la dreta, passant pels nacionalistes, fins «l'esquerra», amb la seva muda política de “qui calla, atorga”; els qui, en comptes de tenir la més mínima decència d'abandonar tots els parlaments per deixar governar els lladres en solitari, participen democràticament de la lladreria institucionalitzada.

Els rics, cada cop més rics i cada cop paguen menys impostos.

Els pobres, cada cop som més pobres i cada cop paguem més impostos.

Els esforços per la nostra supervivència només estan destinats a l'enriquiment dels lladres institucionalitzats.

Per tant,

Jo, Francesc Xavier Cañadas Gascón --Xavi, per als amics-- nascut i resident a la ciutat de Barcelona, en plenes facultats mentals, decideixo unilateralment declarar-me en Vaga de Fam i Set, indefinida, a partir del proper 31 de desembre de 2011, a les 12:00h., davant la porta principal de la Generalitat de Catalunya, ubicada a la Plaça Sant Jaume.

I exigeixo (perquè en aquesta ocasió resulta inadmissible demanar els polítics lladres institucionalitzats) els següents punts, per tal de deposar la meva actitud:

1.- Eliminació, per Decret Llei, del Copagament sanitari.

2.- Absolució sense càrrecs dels 20 companys i companyes acusats de terrorisme pel jutge Eloy Velasco de l'Audiència Nacional, pel “Cas Parlament” del 15 de juny de 2011, perquè considero que la dissidència no és terrorisme, i sí que ho és, en canvi, la “lladreria política institucionalitzada”.

3.- Abolició immediata de tots els desnonaments, amb caràcter retroactiu des de 2008.

4.- Abolició immediata de la Monarquia.

5.- Eliminació, per decret llei, de la càmera del senat.

6.- Nacionalització de tota la Banca-Usura.

7.- Reducció del 75% de les retribucions de tots els “Polítics Institucionalitzats” de l'Estat espanyol.

8.- Reducció en un 200% dels pressupostos de Defensa i Interior.

9.- Requisició de tots els comptes situats a paradisos fiscals i expulsió permanent del país a tots els seus propietaris.

10.- Augment en un 200% de les partides pressupostàries de Sanitat, Educació, Cultura i Serveis Socials.

Els punts del 4 al 9 son d'estricte compliment, com a única manera d'assolir l'eliminació de tot el dèficit públic, que no han creat els ciutadans, sino els politics institucionalitzats amb la seva pràctica indiscriminada de l'Estafa Legal i la Lladregada.

Només acceptaré negociar la rebaixa de la meva postura quan s'aprovin els dos primers punts de la plataforma reivindicativa d'exigències mínimes.

¿Com pots col·laborar?

Fent difusió massiva del comunicat, via Internet i xarxes socials, nacionals i internacionals;

Fotocopiar el document en les quantitats que a cadascuna l'hi sigui possible i portar les còpies a la Pl. St. Jaume a partir del 31 de desembre de 2011 a les 12:00h.

I, sobretot, companyia, encara que sigui una o dues persones, alternativament, durant totes les hores del dia.

AVÍS: Només prestaré declaracions a mitjans alternatius d'informació; per tant, abstenir-s'hi mercenaris dels «mass-media».

Sembrant anarquia, per a recollir kaos!

A Barcelona, 22 de desembre de 2011

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS