Administrar

Presentació a Inca d'«Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum 1: Mallorca. 1869-1952» (15-12-11)

estelnegre | 11 Desembre, 2011 06:11

Presentació a Inca d'«Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum 1: Mallorca. 1869-1952» (15-12-11)

Presentació a Inca d'«Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum 1: Mallorca. 1869-1952» (15-12-11)

El Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats presentarà el seu últim llibre Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum 1: Mallorca. 1869-1952 el proper dijous 15 de desembre al Claustre de Sant Domingo d'Inca a les 20 hores i comptarà amb la col·laboració de Memòria Històrica de Mallorca, del periòdic Cultura Obrera, del col·lectiu Poble Llibertari i de la CNT-AIT.

Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum I: Mallorca (1869-1952) és el primer volum d’un projecte ambiciós que pretén treure de l’anonimat històric les organitzacions i els militants llibertaris de les Illes Balears essent aquest primer volum dedicat a l’illa de Mallorca. El diccionari conté nombroses entrades relacionades amb el moviment llibertari mallorquí comprés entre els anys 1869 i 1952 i significa una fita per a l’estudi de les idees i el moviment obrer llibertari. És un diccionari que recull a milers d’anarquistes mallorquins i les seves organitzacions, protagonistes del seu temps, que han quedat al marge de la història, que no surten als llibres i que són els grans oblidats de la memòria històrica. Amb aquest diccionari pretenem posar nom a tots aquests invisibles. Persones que baix l’ideal llibertari lluitaren per a construir un món millor.

Us hi esperem!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS