Administrar

«Okupes, policies i lleis», per Ovella Negra

estelnegre | 07 Desembre, 2011 08:18

«Okupes, policies i lleis», per Ovella Negra

«Okupes, policies i lleis», per Ovella Negra

La Constitució espanyola, és la norma màxima. La resta de lleis, reglaments, estatuts, decrets, ordres, resolucions, etc... hi queden supeditades, incloses les decisions judicials.

Últimament, estem veient com policies (de tots els cossos) desallotgen persones del seu habitatge (a qui els mitjans «d’informació» anomenen «Okupes»), suposo que atenent resolucions judicials.

A la citada Constitució espanyola hi trobem aquest  Artículo 47: «Todos los españoles tienen derecho a disfrutar de una vivienda digna y adecuada. Los poderes públicos promoverán las condiciones necesarias y establecerán las normas pertinentes para hacer efectivo este derecho, regulando la utilización del suelo de acuerdo con el interés general para impedir la especulación.»

Però a la mateixa constitució, no n’he sabut trobar cap d’article que parli del dret dels Bancs, per fer aplicar unes lleis inferiors en rang (desnonaments i execucions hipotecàries), però que prevalguin sobre aquest article considerat com a DRET FONAMENTAL... i la resta d’actors, són encobridors o col·laboradors necessaris en aquesta farsa. «La Banca siempre Gana, hagan juego senyores...»

Policies i jutges no estan per defensar els drets dels ciutadans? Per que els foten al carrer? Per que els Bancs també tenen drets?  Els diners per sobre les persones? Suposem que accepto això... un cop al carrer, aquest policies, administracions i jutges... busquen una vivenda «digna i adequada» per als ciutadans, en aplicació de la Constitució?

De manera que trobo que vivim una diatriba: fins que l’Estat no apliqui les seves pròpies normes, sóc de la opinió que no es pot dir que vivim en democràcia... i que s’enfadi qui vulgui, però és així. I punt.

Ovella Negra

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS