Administrar

Marxa «Per uns locals d’assaig a Palma!» (avui!)

estelnegre | 27 Octubre, 2011 08:48

Marxa «Per uns locals d’assaig a Palma!» (avui!)

Marxa «Per uns locals d’assaig a Palma!» (avui!)

L’Ajuntament de Palma tenia en marxa la construcció d’uns locals d’assaig al campus de la UIB. El nou govern municipal (PP) ha renunciat al projecte i ho ha fet, segons els sector, per manca de voluntat política. Fa dècades que els músics de ciutat esperen poder assajar en un lloc en condicions, davant la manca d’espais adequats per a fer-ho. Hi ha moltíssims grups de la capital de les Illes Balears que actualment es troben orfes d’un local. Palma és una de les poques ciutats europees que es troben en aquesta situació.

Això ha portat els músics a convocar una marxa que partirà, avi dijous, a les 17.00 hores, de la plaça Major de Palma i arribarà fins a Cort. Els artistes exigeixen a l’Ajuntament de Palma que recuperi el projecte dels locals d’assaig i que no posi excuses de caire econòmic, ja que es tracta d’una gran inversió i no d’una despesa, a més d’una reivindicació històrica. Els convocants estan convençuts que promoure el circuit i la creació musical a Palma i a la resta de Mallorca és un projecte que genera i pot generar llocs de feina. Els músics hi participaran acompanyats dels seus instruments per donar-li un caire més festiu.

Participa-hi!

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS