Administrar

Exposició sobre els 50 anys d'Amnistia Internacional (avui inauguració!)

estelnegre | 20 Octubre, 2011 08:28

Exposició sobre els 50 anys d'Amnistia Internacional (avui inauguració!)

Amnistia Internacional

La mostra itinerant serà exhibida al campus de la Universitat de les Illes Balears

Amnistia Internacional inaugura avui dijous 20 d’octubre una mostra sobre el 50 aniversari de la seva fundació al campus de la UIB. La exposició, que recull el treball de la fotògrafa Sofía Moro i la periodista Lola Huete, romandrà al Hall de l’edifici Ramón Llull fins al 31 d’octubre.

La mostra pretén explicar què és Amnistia Internacional a través de les històries individuals dels seus protagonistes, tant membres d'AI com de persones per a les quals treballa. L'exposició inclou una detallada línia cronològica sobre la història d'AI i un text introductori sobre els nostres 50 anys.

L'exposició recull el treball de la fotògraf Sofia Moro i la periodista Lola Huete, que dugueren a terme per a la publicació del reportatge «El azote de los gobiernos» i incorpora més continguts

Els dies 27, 28 i 29 de maig, l'exposició va ser inaugurada al Círculo de Bellas Artes de Madrid amb la intenció d'inaugurar-la i portar-la a moltes altres ciutats de la mà dels diferents grups d'Amnistia Internacional.

A Mallorca, la mostra es podrà veure al Hall de l'edifici Ramon Llull del campus de la Universitat de les Illes Balears, i s'inaugurarà el proper dia 20 d'octubre a les 18.00 hores, i comptarà amb la presència del membre de l'executiva de la Secció Espanyola d'AI, Miguel Martín Zumalacárregui que atendrà personalment als mitjans que es vulguin entrevistar amb ells.

Us hi esperem!

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS