Administrar

15-O: Manifestació mundial per un canvi de model polític, econòmic i social (avui!) [Canvi del lloc de sortida!]

estelnegre | 15 Octubre, 2011 06:12

15-O: Manifestació mundial per un canvi de model polític, econòmic i social (avui!) [Canvi del lloc de sortida!]---

Canvi del lloc de sortida de la manifestació

A causa de la coincidència de la manifestació del 15 d’Octubre pel canvi Global amb la ja tradicional marató de TUI, amb l’horari d’una prova esportiva que discorre pel lloc que teníem previst iniciar la manifestació, ens veiem obligats a iniciar la manifestació en la plaça de les Tortugues de Palma. Al lloc inicial  de trobada, s'hort del Rei, disposarem d’un dispositiu de redireccionament i informació dels manifestants, així com la voluntat de col·laborar amb les autoritats si fos necessari per evitar generar molèsties i mantenir el caràcter pacífic de la manifestació i del moviment 15-M.

No hi falteu!

---
Escriu-nos
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS