Administrar

Marxem de viatgeů

estelnegre | 31 Agost, 2011 22:59

Marxem de viatge…

Llibres, sempre llibres...

Marxem de viatge d'anarcoestudis per Europa durant tot el mes de setembre.

Aquest bloc no s'actualitzarà en tot aquest temps.

El bloc Anarcoefemèrides s'actualitzarà, però sota mínims.

Per a les convocatòries d'aquest mes visiteu el bloc contrainfomallorca.wordpress.com

Perdoneu les molèsties.

Salut!

Ateneu Llibertari Estel Negre

---

Nota: A partir d'avui, 1 de setembre, un servidor [ photomaniak ] en el qual tenim molts de links dels blocs deixa de ser operatiu. Per aquest motiu trobareu que algunes imatges i documents no surten. Durant aquests mesos passats hem anat desviant els links a pàgines operatives, però encara quedem alguns. L'octubre solucionarem aquest problema.

Perdoneu aquest error, però és aliè a nosaltres.

Salut!

Ateneu Llibertari Estel Negre

  Escriu-nos

Trobada intercultural a Son Gotleu (03-09-11)

estelnegre | 31 Agost, 2011 06:08

Trobada intercultural a Son Gotleu (03-09-11)
Trobada intercultural a Son Gotleu (03-09-11)
---
Escriu-nos

Reuniˇ Concentraciˇ Antifeixista (avui dimarts!)

estelnegre | 30 Agost, 2011 05:56

Reunió Concentració Antifeixista (avui dimarts!)

Sempre antifeixistes

Gràcies a una convocatòria-esdeveniment de Facebook, hem pogut conèixer de l'existència d'una concentració amb tints clarament racistes i xenòfobs prevista per al diumenge 11 de setembre al matí (12 hores) a la Plaça d'Espanya de Palma. Per els qui vulguin accedir a les dades d'aquesta convocatòria poden fer-ho a través d'aquest enllaç: www.facebook.com/event.php?eid=268883539790492

Us enviem aquest correu per convocar-vos a una reunió d'organització d'una convocatòria antifeixista i jornada multicultural que entenem urgent i imprescindible vista la gravetat de la situació. S'ha creat un esdeveniment de Facebook per a la convocatòria del dia 11 (www.facebook.com/event.php?eid=228127807230115), però la idea és que participem totes i tots a concretar aspectes de difusió, comunicació de la convocatòria, definir aspectes de l'acte i altres qüestions logístiques.

En definitiva, la reunió per concretar els detalls d'aquesta concentració serà dimarts 30 d'agost a les 20 hores al Centre Social Okupat Autogestionat (CSOA) «Sa Foneta» a la rebatejada Plaza Islàndia, 10 (Plaza Espanya) de Palma.

Us agraïm fer extensiva aquesta invitació a totes aquelles persones o organitzacions que puguin estar interessades a participar en l'organització d'aquesta jornada.

CSOA «Sa Foneta»

 Escriu-nos

Concentraciˇ al barri del Camp Redˇ (Corea) per paralitzar unes polŔmiques obres de rehabilitaciˇ (avui dilluns!)

estelnegre | 28 Agost, 2011 22:40

Concentració al barri del Camp Redó (Corea) per paralitzar unes polèmiques obres de rehabilitació (avui dilluns!)

Corea

Avui dilluns 29 d’agost concentració al carrer Felip II, de les 8 a les 13 hores

L’exclusió i estigmatització que sofreix la població d’aquest barri i la presència policial als carrers són fets constants. També cal destacar-hi la manca d’iniciatives socials i comunitaries que s’hi desenvolupen, facilitant així la "guetització" mentre les ampliacions i estratègies urbanístiques d’especulació i revalorització del sòl condueixen inevitablement a la gentrificació, dificultant processos d’empoderament social i de lluita anticapitalista en el si d’un barri històricament obrer com És el Camp Redó.

En solidaritat amb les veïnes:

Convoquem la concentració amb l’objectiu de paralitzar les obres de rehabilitació portades a terme per una empresa privada i palesar el conflicte que està generant l’europeu pla RIBA.

Us hi esperem!

 Escriu-nos

Talls contra Retallades

estelnegre | 28 Agost, 2011 15:21

Talls contra Retallades
Talls contra Retallades
---
Escriu-nos

Les imatges de la presa de TrÝpoli, una falsificaciˇ mediÓtica

estelnegre | 27 Agost, 2011 08:44

Les imatges de la presa de Trípoli, una falsificació mediàtica

Les mentires de guerra dels assassins de l'OTAN i l'ONU, Chacon inclosa

Segueixen bombardejant ciutats i matant a civils i s'inventen noticies. La hipocresia d'Occident no té límits i tot per a robar petroli. Han destruït Líbia i mataran els que faci falta. Tot per el petroli.

I els intel·lectuals d'Occident són uns llepaculs, callen i callen, i sols fan el que manen els quatre rics.

Els rics foten el que els dóna la gana i la gent ha perdut el mínim d'ètica. Som sols quatre els que protestem. Quedi constància tota la nàusea que ens provoquen els assassins i promotors de la guerra.

No és en Gadafi qui s'ha de jutjar, sinó tots els presidents i ministres que han votat per a la guerra. Se'ls ha de considerar com el que són: uns criminals de guerra i assassins del poble libi.

Txema Bofill

 Escriu-nos

Marxa jove pel territori (demÓ dissabte!)

estelnegre | 26 Agost, 2011 11:14

Marxa jove pel territori (27-08-11)
Marxa jove pel territori (27-08-11)
---
Escriu-nos

Festa Segon Aniversari Casal Popular Voltor Negre (avui dijous!)

estelnegre | 25 Agost, 2011 13:37

Festa Segon Aniversari Casal Popular Voltor Negre (avui dijous!)
Festa Segon Aniversari Casal Popular Voltor Negre (avui dijous!)
---
Escriu-nos

Activitats de la Universitat Lliure (agost i setembre)

estelnegre | 24 Agost, 2011 06:30

Activitats de la Universitat Lliure (agost i setembre)
Activitats de la Universitat Lliure (agost i setembre)
---
Escriu-nos

Cinc sindicats caminen cap a una nova vaga general

estelnegre | 23 Agost, 2011 06:57

Cinc sindicats caminen cap a una nova vaga general

Vaga general

Fan una crida a les altres organitzacions de treballadors perquè s'uneixin al procés de mobilització

Venim d'una primavera de fortes protestes al carrer i d'un estiu poc habitual, amb les concentracions contra les retallades pressupostàries i el moviment 15-M com a protagonista. L'agost ja fa intuir que la tardor vindrà agitada. Els sindicats CGT, CNT, Sindicat de Comissions de Base (Co.Bas), Coordinadora Sindical de Classe (CSC) i Confederació Sindical Solidaritat Obrera (SO) estan treballant conjuntament per avançar en un calendari de mobilitzacions que té com a un dels objectius organitzar una vaga general «contra les polítiques de retallades i la pèrdua de drets impulsada pel govern i les institucions europees, a instàncies de la patronal i els mercats», diu el web de CGT.

Un dels primers passos, expliquen des de CGT, és traslladar a la classe treballadora la necessitat d'enfrontar, «des de la unitat en la lluita», unes polítiques que «pretenen, una vegada més, que siguem els i les treballadores i els sectors més febles de la societat qui pagui la crisi capitalista». Es refereixen, és clar, a la reforma laboral, la de pensions, la de la negociació col·lectiva i les retallades socials. «Creiem necessari estendre als centres de treball la dinàmica de mobilització social generada per les assemblees en les places i els barris, igual que el compromís i el suport mutu expressat pel moviment de resistència als desnonaments o a les detencions de treballadors immigrats», asseguren en una nota.

Fan una crida a trencar «amb un sindicalisme institucionalitzat, subordinat i còmplice directe de les dures i agressives mesures del govern i la patronal», en al·lusió a CCOO i UGT, vistes des de fa temps amb reticència per part d'aquestes organitzacions. De fet, acusen directament als dos sindicats d'impulsar una política de «pacte social i desmobilització». De la mateixa manera, es mostren oberts «a totes aquelles organitzacions sindicals i col·lectius de treballadors que des de diversos àmbits territorials o sindicals» mantenen postures contràries a les atribuïdes a CCOO i UGT.

De moment, el calendari preveu un debat públic per a organitzacions sindicals de classe al setembre i una «jornada de lluita conjunta» per a l'octubre, «com a (primera) part d'una sèrie de mobilitzacions capaces de centrar en les reivindicacions obreres el repartiment del treball i de la renda, la defensa dels serveis públics i els drets socials des de la perspectiva d'un canvi radical del sistema econòmic, el debat social i polític». La propera reunió de treball està prevista per al 2 de setembre.

 Escriu-nos

1 2 3 4  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS