Administrar

Acte públic d'Amnistia Internacional per exigir justícia internacional per a les víctimes de Gaza i sud d'Israel (19-02-11)

estelnegre | 18 Febrer, 2011 09:57

Acte públic d'Amnistia Internacional per exigir justícia internacional per a les víctimes de Gaza i sud d'Israel (19-02-11)

Acte públic d'Amnistia Internacional per exigir justícia internacional per a les víctimes de Gaza i sud d'Israel (19-02-11)

19 de febrer de 2011 a les 11 hores a la Plaça Major de Palma

El 18 de gener de 2011 es va complir el segon aniversari del final del conflicte de 2008-2009 a Gaza i el Sud d'Israel, en què varen morir més de 1.400 palestins i 13 israelians. A pesar de que a l'informe fruit de la Missió d'Investigació de les Nacions Unides es documenten crims de guerra i altres greus violacions de drets humans perpetrades per ambdues parts durant els 22 dies de conflicte, les víctimes encara no han rebut justícia ni reparacions.

El març de 2011 el Consell de Drets Humans de Nacions Unides es reuneix per analitzar com han aplicat les parts les recomanacions de la Missió d’Investigació, incloses les investigacions nacionals. És essencial que el Consell de Drets Humans doni suport a la via de la justícia internacional, és a dir, la intervenció de la Cort Penal Internacional.

El grup local d’Amnistia Internacional a Mallorca es concentrarà dissabte matí a la Plaça Major per denunciar públicament aquesta situació i recollirà firmes per remetre a Nacions Unides: Els crims de guerra, els crims contra la humanitat i altres greus violacions de drets humans són crims contra tots i cada un de nosaltres.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS