Administrar

Presentació d'un nou bloc: «Paraules Llibertàries»

estelnegre | 13 Febrer, 2011 18:57

Presentació d'un nou bloc: «Paraules Llibertàries»

paraules llibertàries

Totes les utopies són inabastables. Han de ser-ho, perquè cada cop que donem un pas endavant hem de fer que la utopia també s’allunyi un pas. La utopia no és la fita a assolir, si no la pastanaga en el pal que ens fa avançar i superar-nos

Com deia Konstantinos Kavafis, el més important d’arribar a Ítaca no es arribar-hi, són totes les vivències que el camí ens ha donat. O en paraules d’Antonio Machado «caminante no hay camino, se hace camino al andar».

Volem canviar el món, però som conscients que no serà d’un dia per l’altre, ni serà de manera espontània, per això volem que aquest bloc sigui una part de les nostres passes que van creant el camí cap a la llibertat; i de les vostres si decidiu acompanyar-nos. Benvinguts a Paraules Llibertàries.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS