Administrar

I Festival de Cinema Anarquista de Barcelona (2011)

estelnegre | 11 Febrer, 2011 10:05

I Festival de Cinema Anarquista de Barcelona (2011)

I Festival de Cinema Anarquista de Barcelona (2011)

I Festival de Cinema Anarquista de Barcelona (2011)

Entre el dijous 31 de març i el divendres 1 d'abril a l'Antic Teatre

Aquí ens trobem, un cop més pensant i parlant entre nosaltres, veient com es produeixen una pila d'esdeveniments a la ciutat comtal, la majoria que no ens inclouen, que no tenen res a veure amb lo que som. Xous comercials i publicitats vàries, compra, venda, repeteix i obeeix. Però aquí seguim nosaltres i volem escapar, encara que sigui només per un moment, de tota aquesta moribunda comercial que ens assalta a cada cantonada d'aquesta ciutat. Volem seure, aquest cop sense presses, i explicar-nos històries que han passat o que no passaran mai, històries que parlen per si mateixes o històries que deixen la porta oberta a la imaginació. Volem parlar, trobar complicitats, trobar persones; ser-hi, com ens agrada fer-ho, de manera  antiautoritària, creativa i combativa.

Encara estem tancant el cartell, així que si tens alguna pel·lícula, curt o documental que t'agradaria que es projectés en el festival, explica-nos-ho! Estem buscant material que parli d'anarquistes o d'anarquisme, que tingui inspiració anarquista, que parli sobre lluites antiautoritàries o que sigui senzillament anàrquic! Envia'ns una sinopsi de la pel·lícula amb la durada i el format (VHS, DVD, altres) a: cineanarquistabcn@gmail.com

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS