Administrar

Sopar de suport a «Cultura Obrera» (12-02-11)

estelnegre | 05 Febrer, 2011 17:21

Sopar de suport a «Cultura Obrera» (12-02-11)

Sopar de suport a «Cultura Obrera» (12-02-11)

Pel proper dissabte 12 de febrer ens trobarem en el que hem anomenat com a «Sopar de Suport a Cultura Obrera». I quan parlem de suport no només ens referim al suport econòmic, que sempre és benvingut i necessari, sinó també al suport humà. Es tracta d'un acte per fer pinya, de reafirmació.

Per això, a banda d'omplir la panxa, des de la redacció del periòdic aprofitarem per explicar-vos la nostra situació actual i escoltarem les diferents visions i propostes que puguin haver al respecte.

També, com veieu a l'anunci, el sopar serà vegetarià (dins de les nostres possibilitats ecològic, local i de temporada) i serà acompanyat d'una actuació musical.

Si vos animau a venir, necessitam que vos apuntau per saber quanta gent vindrà. Ho podeu fer entre els dies 5 i 10 de febrer enviant-nos un correu electrònic. Pensau que hi ha places limitades i que una vegada apuntades comptam amb vosaltres.

Tot començarà a les 21 hores del dissabte 12 de febrer i tindrà lloc al local de la CNT i l'Ateneu Llibertari Estel Negre (Palau Reial, 9, 2n) de Ciutat.

Us hi esperem!

Cultura Obrera

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS