Administrar

Trobada entre grups de consum i presentació del web aforavila.com (12-02-11)

estelnegre | 02 Febrer, 2011 15:56

Trobada entre grups de consum i presentació del web aforavila.com (12-02-11)

Senalla ecològica

Això és vida organitza una trobada entre els grups de consum (o persones interessades en formar-ne un) i la pròpia cooperativa. Se celebrarà a Palma al Centre Cultural Can Alcover (Carrer Sant Alonso, 24) el dissabte 12 de febrer a les 17.30 hores.

El motiu d’aquesta cridada és plantejar la possibilitat per als grups de consum de comprar productes «a la carta» mitjançant la pàgina web www.aforavila.com. Aquesta és una nova eina gratuïta pels venedors i consumidors que les administracions han facilitat a tots els productors ecològics de Balears. Hi ha la possibilitat de crear una nova manera de relacionar-nos, seguint les passes d’altres models de consum o innovant el nostre propi. Amb l’avantatge que aquells consumidors que estiguin contents amb la Senalla Ecològica no farà falta canviar de model. És una manera d’obrir-se a altres camins que ens facin sentir més satisfets amb la  feina i més a prop de les necessitats de cadascun dels grups.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS