Administrar

No al parc temàtic de «Tierra Santa» a Calvià

estelnegre | 28 Novembre, 2010 17:10

No al parc temàtic de Terra Santa a Calvià

Des de «SOS Can Vairet» volem manifestar la nostra total i absoluta oposició a les intencions de l'Ajuntament de Calvià de construir un parc d'atraccions al nostre municipi. Sabem que aquesta setmana representants de l'empresa promotora de la iniciativa a Europa, Sigma, han mantingut una reunió amb responsables municipals que va concloure amb el missatge segons el qual l'Ajuntament de Calvià analitzaria amb més profunditat la proposta i estudiaria possibles ubicacions per a la infraestructura.

Des de «SOS Can Vairet» fem una crida a tota la ciutadania de Calvià, així com a totes aquelles organitzacions preocupades pel mitjà ambient del municipi perquè s'oposin a la construcció del parc temàtic.

«SOS Can Vairet» recorda que, com a mínim, es consumiran 50.000 metres quadrats de territori, sense tenir en compte les instal·lacions annexes i l'ampliació d'infraestructures. Considerem que el deteriorament que ha patit aquest municipi durant l'últim segle és excessiu i demanem que aturin les agressions contínues contra el nostre entorn natura, paisatgístic i humà que de manera ininterrompuda s'han portat a terme any rere any a Calvià.

SOS Can Vairet

Escriu-nos 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS