Administrar

Concentració de suport amb poble sahrauí (avui!)

estelnegre | 26 Novembre, 2010 10:25

Concentració de suport amb poble sahrauí (avui!)

Gdeim Izik

Concentració de suport amb poble sahrauí

Divendres 16 de novembre a les 19.30 hores a la plaça de Cort

L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, davant els greus esdeveniments succeïts al Campament sahrauí de Gdeim Izik i que aquests dies s'ha fet extensiu a tot el territori ocupat del Sàhara Occidental, ha organitzat una campanya de conscienciació i denuncia de les greus violacions als drets humans que esta patint la població sahrauí.

La concentració estarà acompanyada de la projecció d'imatges del Campament de la Dignitat, Gdeim Izik, i de la situació actual de repressió.

Les concentracions estan previstes pels següents dies:

Divendres 26 de novembre - Divendres 3 de desembre - Divendres 10 de desembre - Divendres 17 de desembre - Dissabte 25 de desembre (amb una encesa d'espelmes)

Fem una crida a la ciutadania i al Govern Espanyol per a que condemnin el llarg historial de vulneració als drets humans perpetrades pel regne de Marroc contra la població sahrauí i la brutalitat que han mostrat les forces marroquines en el desmantellament del Campament de Gdeim Izik, seguit de la despietada persecució i repressió que estan patint  els sahrauís a El Aaiun.

Sàhara lliure ja!

Ho organitza l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, amb el suport de l'Associació Escola en Pau i la Comissió d'Enllaç pel Sàhara de les Illes Balears

Us hi esperem!

Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS