Administrar

Primera reunió del Grup d'Estudi de Democràcia Inclusiva (GEDI) de Barcelona (03-11-10)

estelnegre | 01 Novembre, 2010 09:52

Primera reunió del Grup d'Estudi de Democràcia Inclusiva (GEDI) de Barcelona (03-11-10)

Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva (GEDI) de Catalunya

El Grup d'Estudi de Democràcia Inclusiva (GEDI) començarà la seva singladura el proper dimecres 3 de novembre a Barcelona, amb l'objectiu de compartir, reflexionar i aprendre sobre el projecte i la perspectiva de la Democràcia Inclusiva.

Totes les persones interessades poden assistir a la primera reunió [3 de novembre, a les 19 hores, a la Universitat Lliure La Rimaia (Ronda Sant Pau, 12)] on es decidiran qüestions pràctiques, com ara el dia setmanal de les sessions, la metodologia a seguir, etc. En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el programa i el funcionament proposats pel nou grup d'estudi.

Salut, estudi i transformació!

Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva (GEDI) de Catalunya

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS