Administrar

«La Lluna en un Cove» busca col·laboradors literaris

estelnegre | 31 Juliol, 2010 15:17

«La Lluna en un Cove» busca col·laboradors literaris

La Lluna en un Cove

Considerem que una de les coses que poden resultar més atractives de La Lluna en un Cove és que es tracta d'un projecte literari obert a la participació de tothom: busquem gent que tingui una bona història per a explicar, que pugui contar un relat interessant, sorprenent, màgic... Busquem nous autors que, a través de la seva prosa, siguin capaços de fer-nos sentir coses als altres.

És clar que no podem publicar tot el que arribi a la nostra redacció, primer per la limitació que imposa el format de la nostra publicació, i després per l'exigència d'oferir al lector uns textos realment interessants.

Ara bé: tot aquell o aquella que sàpiga explicar en poques pàgines una bona història té, amb La Lluna en un Cove, la manera de fer-la arribar a un públic lector, el nostre, que creix dia a dia. Un dels nostres objectius és constituir-nos com una petita plataforma des de la qual gent ben diversa, però que comparteix el gust per la literatura, pot oferir i mostrar els seus propis treballs.

Característiques requerides de les obres a presentar per a selecció, i condicions generals

1) Els relats, contes o narracions (com vulgueu dir-ne) han de ser de ficció, i han d'estar necessàriament escrites en català (en qualsevol varietat de la llengua), i en prosa.

2) Les obres han de ser inèdites; cal que no hagin estat anteriorment premiades per cap premi i que, en el moment de ser presentades a La Lluna en un Cove, no siguin al mateix temps presentades a cap altra publicació ni a cap certamen literari.

3) L'extensió mínima serà de 5 planes, i l'extensió màxima serà de 20 planes. Excepcionalment, i si la qualitat de l'obra ho mereix, la seva extensió podrà excedir de 20 planes.

4) Temàtica i gèneres acceptats: fantasia, misteri, històries d'en joli, ciència-ficció i terror... Aquests són gèneres que seran acceptats sempre que les obres puguin respondre a les expectatives d'un públic ampli. També s'acceptaran relats d'humor, d'aventures, de viatges i similars.

Més informació: Web oficial de La Lluna en un Cove

 Escriu-nos

Bancaja i el festeig amb paradisos fiscals. L’aventura a les Illes Caimà

estelnegre | 30 Juliol, 2010 08:38

Bancaja i el festeig amb paradisos fiscals. L’aventura a les Illes Caimà

LA SEU DE L'EMPRESA DE BANCAIXA I ALTRES 11 ESPANYOLES A LES ILLES CAIMAN

Bancaja International Finance Ltd., una empresa de l’entitat financera presidida per José Luís Olivas, està domiciliada en el conegut paradís fiscal de les Illes Caimà. El gabinet d’advocats Maples and Calder gestiona l’empresa de capital valencià en aquest territori offshore caribeny, així com d’altres corporacions d’11 entitats financeres espanyoles de primer nivell, totes radicades curiosament en el mateix codi postal de l’illa.

Segons l’informe d’auditoria remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Bancaja posseeix una empresa en el conegut paradís fiscal de les Illes Caiman. Es tracta de Bancaja International Finance Ltd., domiciliada en Ugland House, en South Church Street de Georgetown (Illes Caimà) i participada al 100% per l’entitat financera valenciana fins que fora “absorbida” per Caja Madrid.

Així, el detall de les entitats dependents integrades en el Grup Bancaja a 31 de desembre del 2008 del citat informe indica que els resultats aportats per part de Bancaja International Finance Ltd. en 2008 van ascendir a 3.570 euros, una xifra molt baixa encara que tractant-se d’un paradís fiscal la transparència i la fiabilitat de les dades brilla per la seva absència.

L’informe anual corresponent a l’any 2006 assenyala que, a part de Bancaja International Finance Ltd., l’entitat financera participava al 100% en Bancaja International Cabdal Ltd. i en Bancaja Eurocapital Finance Ltd., totes dues radicades en el paradís fiscal de les Illes Caiman. En aquest cas, l’import de la participació es xifrava en 1.000 euros per empresa.

En 2008 Bancaja Eurocapital Finance va traslladar la seva seu social a Espanya i va passar a ser una societat anònima sotmesa a l’ordenament jurídic espanyol i com no, a les imposicions fiscals espanyoles. Casualment Bancaja utilitza per a estes tres empreses localitzades en les Illes Caiman la mateixa bústia (box 309) que diverses entitats financeres espanyoles, que també mantenen filials en aquest paradís fiscal caribeny, concretament a l’edifici Ugland House, seu d’altres 12.348 empreses de tot el món i on només treballen 241 persones.

Es tracta de Cajamadrid International Limited; Cam International; BPE Preference International Limited (pertanyent al Banc Popular); Caja España de Inversiones Finance Limited; CajaMurcia Finance Limited; Unicaja International Finance Ltd; CajaCanarias International Finance Ltd; Sabadell International Equity Ltd; Credit Andorrà Preference Ltd (pertanyent al Grup La Caixa); Santander Central Hispano International Limited i Santander Central Hispano Issuances Limited. Estes empreses confirmen les dades que revelen que el 69% de les empreses de l’IVEX 35 tenen firmes a paradisos fiscals, amb el que això suposa d’evasió d’impostos a l’Estat espanyol.

Tota esta llarga llista d’empreses pertanyents a les més importants entitats financeres espanyoles van ser domiciliades en la mateixa bústia de les mateixes oficines d’advocats a Georgetown. Es tracta de Maples and Calder, una oficina dedicada a tot tipus d’operacions financeres en l’espai offshore de les Illes Caiman.

Juan Hernández Vigueras, especialista en paradisos fiscals d’ATTAC, explica en el seu llibre L’Europa opaca de les finances (ed. Icaria) que “aquest paradís fiscal [Illes Caimà] és un clar exemple de la intermediació financera extraterritorial en les finances globals, on un gran nombre de filials i sucursals de grans bancs internacionals estan autoritzats a bancs offshore, per a no residents, sense cap activitat relacionada amb l’economia local”.

Les Illes Caiman, una excolònia britànica amb cert grau d’autonomia, és el quart centre bancari mundial per dipòsits (després dels Estats Units, Japó, Regne Unit i França). Així, explica Hernández Vigueras, “aquest microestat actualment gestiona més d’un bilió d’actius financers quan el valor de la seva producció anual no supera les dues mil·lèsimes d’aquest volum de negocis, i es beneficia així de la seva associació especial amb la Unió Europea prevista pel tractat de Roma per al desenvolupament de les antigues colònies europees”.

“S’ha desenvolupat en estes illes un poderós sector bancari offshore i un dels majors mercats mundials d’assegurances”, relata l’especialista en paradisos fiscals de l’associació ATTAC.

Així, a les Illes Caiman, “amb el temps s’han constituït una malla de gabinets d’advocats, consultores i gestors que disposen d’una alta especialització centrada en la gestió alternativa de riscos, la titulació, les transaccions i estructures del mercat de capitals. Les Illes disposen d’uns dotze gabinets jurídics i d’oficines locals de les quatre primeres firmes consultores internacionals”. Com el gabinet d’advocats que gestiona l’empresa de Bancaja en la bústia 309.

 Escriu-nos

Inauguració exposició de gravats de Xisco Fuentes a la Casa Pomar Flores (30-07-10)

estelnegre | 29 Juliol, 2010 14:16

Inauguració exposició de gravats de Xisco Fuentes a la Casa Pomar Flores (30-07-10)
Inauguració exposició de gravats de Xisco Fuentes a la Casa Pomar Flores (30-07-10)
---
Escriu-nos

Discografia completa de Lluís Vicent

estelnegre | 28 Juliol, 2010 15:18

Discografia completa de Lluís Vicent

Discografia completa de Lluís Vicent

El músic i escriptor valencià Lluís Vicent ens ha enviat un link on es pot descarregar-se gratuïtament tota la seva discografia.

Aquí el teniu: Discografia completa de Lluís Vicent

Bon profit!

 Escriu-nos

Presentació «21 poetas ecuatorianos de fin de siglo» (30-07-10)

estelnegre | 27 Juliol, 2010 14:29

Presentació «21 poetas ecuatorianos de fin de siglo» (30-07-10)

Presentació «21 poetas ecuatorianos de fin de siglo» (30-07-10)

Presentació de l'obra 21 poetas ecuatorianos de fin de siglo

Divendres 30 de juliol de 2010 a les 19.30 hores a l'Institut Ramon Llull (Protectora, 10) de Palma

La presentació del llibre correrà a càrrec de Efraín Espinoza i se'n recitaran alguns poemes

Us hi esperem!

 Escriu-nos

Infectació: 42 visions des dels Països Catalans

estelnegre | 26 Juliol, 2010 10:13

Infectació: 42 visions des dels Països Catalans

Infectació: 42 visions des dels Països Catalans

Durant l'any 2007, cent persones pertanyents a moviments socials dels Països Catalans van rebre un correu electrònic que els proposava de participar amb un article en una reflexió col·lectiva «per parlar d'aquest procés rar i estrany però molt fecund que és la barreja de pensaments, la barreja de gents i la barreja de moviments en aquests moments en aquest tros de món, del sindicalisme revolucionari als ecologistes, dels marxistes als feministes, de la defensa de la llengua a la defensa del territori, del moviment gai i lesbià als independentistes o als llibertaris... i com ho veus tu, com ho notes, com ho sents...» D'aquestes cent persones, quaranta-dues van respondre i els seus articles van ser publicats setmanalment en la revista Directa en una columna que portava per títol «Infectació».

Ara, editat per l'Ateneu Llibertari Alomà, Difon la Idea i el Col·lectiu Infectació ha sortit el carrer el llibre que recull aquests articles, amb el títol d'Infectació. 42 visions des dels Països Catalans. La portada és de l'il·lustrador Jordi Borràs i els logotips de la Infectació són obra de Quechua. El llibre es vendrà a un preu de sis euros i quatre per a col·lectius i servirà per finançar els actes que realitza l'Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona, així com per pagar el llibre i fer-ne un altre que just ara comença a recollir els seus textos.

Es tracta d'una obra coral que recull articles obra dels següents autors: Pau Gomis, Toni Mollà, Joan Rocamora, Josep Manel Busqueta, Caterina Sánchez Sansó, Josep Maria Yago Suau, David Pujol i Mulet, Ricard Vilaregut, Ramon Usall i Santa, Joan M. Rosich, Pau Juvillà, David Fernández, Vicent Martínez, Pepe Gutiérrez-Álvarez, Josep Cara Rincón, Blanca Montseny, Xavi Roijals, Abel Caldera, Helena Olcina i Amigo, Laia Altarriba Piguillem, Pere Bueno, Laia Alsina Garrido, Emili Cortavitarte Carral, Mariona Ortiz, Blanca Martí, Raimundo Viejo Viñas, Ariadna Aubà, Jordi Martí Font, Ivan Miró, Anna Campanera Reig, Joan Canela, Roger Palà, Joan Teran, Xavi Sarrià, Àlex Tizminetzky, Gessamí Sardà, Roger Cremades Rodeja, Pau Alabajos i Ferrer, Enric Duran, Toni Álvarez i Roser Palol.

Totes elles i ells, cadascú des del seu món de lluita o ideològic, ja sigui sindicalisme, anarquisme, independentisme, marxisme, ecologisme o altres moviments i pensaments socials, encara a la seva manera el procés de trobada confluència, contacte, col·laboració, en definitiva d'infectació, que s'ha donat als Països Catalans els darrers deu anys i escaig.

Infecta... què?

El 6 de setembre del 2007, començava la publicació d’una columna al setmanari Directa que sota el títol d'«Infectació» aplegaria durant prop d’un any aquests articles. Alguns dels articles també es van publicar en altres mitjans com la revista Catalunya de la CGT de Catalunya, L'Accent o el web La Fàbrica. El terme «Infectació» era un invent que algunes i alguns utilitzaven per tal de parlar, definir o posar en qüestió les relacions que en els darrers anys s’han establert o es donen entre individus i moviments socials diversos dels Països Catalans. Volien explorar on arribaven les relacions, les confluències i quins canvis, experiències o conseqüències té tot això o pot arribar a tenir. Els coordinadors de la iniciativa van ser la Laia Alsina i el Jordi Martí Font.

Els i les activistes que apareixen en aquest llibre no van ser els i les úniques convidades ja que la proposta de fer una columna sobre aquest concepte que encara ara no s’aclareix què vol dir va ser enviada a prop de cent persones. El darrer article del llibre, tot i ser rebut en el termini proposat, no va aparèixer perquè la seva extensió en feia impossible la publicació ni tan sols com a article d’opinió fora de la columna. També cal dir que alguns dels articles --pocs-- es van rebre sense demanar-los.

 Escriu-nos

«Cuba Libertaria», 16 [Grupos de Apoyo a los Libertarios y al Sindicalismo Independiente en Cuba]

estelnegre | 25 Juliol, 2010 07:17

«Cuba Libertaria», 16 [Grupos de Apoyo a los Libertarios y al Sindicalismo Independiente en Cuba]
«Cuba Libertaria», 16 [Grupos de Apoyo a los Libertarios y al Sindicalismo Independiente en Cuba]
---
Escriu-nos

Dóna suport als mitjans lliures. El poder de la comunicació és el teu dret

estelnegre | 24 Juliol, 2010 15:14

Dóna suport als mitjans lliures. El poder de la comunicació és el teu dret

Dóna suport als mitjans lliures. El poder de la comunicació és el teu dret

---

Sabies que totes les persones tenen dret a l’accés i la gestió del teu mitjà de comunicació?

Des de fa més de 30 anys diversos grups a Catalunya exerceixen aquest dret però desemparats per la llei. Enguany, i reconeixent la tasca d’aquests mitjans i la precarietat en què es troben, la Secretaria de Comunicació de la Generalitat de Catalunya regula els mitjans de comunicació “sense ànim de lucre”. És això una bona notícia?

Què són això que etiqueten com a “mitjans sense ànim de lucre”?

Anomenen “mitjans sense ànim de lucre” (o també Tercer Sector de la Comunicació) totes aquelles ràdios i teles que sovint ens auto-anomenem com a lliures o comunitàries. Mitjans creats i gestionats per persones, independents completament d’institucions comercials, governamentals i religioses. Però aquestes experiències lliures i comunitàries hem estat marginades de l’assignació legal de freqüències d’emissió (motiu pel qual emetem en al·legalitat, que no vol dir il·legalitat, perquè no existeix cap llei que ens reguli).

Què demanem els mitjans lliures i comunitaris?

Davant la històrica marginació legal -atípic cas a Europa— i l'augment de la concentració empresarial en l'espai català de comunicació, volem que el decret que ens regularà garanteixi la nostra activitat (el primer esborrany a què hem accedit no ho fa). Per això, d'acord amb les recomanacions del Parlament Europeu i de l'Associació Mundial de Ràdios Comunitàries (AMARC), demanem que el reglament:

1) Garanteixi que les associacions o fundacions vinculades a entitats comercials, partits polítics i organitzacions religioses no siguin considerades dins la categoria de mitjans sense ànim de lucre.

2) Reservi un terç de l'espectre radioelèctric per als mitjans de la societat civil, que complementen els públics governamentals i els empresarials. De què serveix un reglament sense reserva d’espectre per als mitjans que ha de regular?

3) Requisits que s'adeqüin a les dinàmiques de funcionament del sector. Cada autor ha de ser responsable dels continguts que difon. Igualment, les exigències respecte les graelles de programació han de tenir en compte que treballem voluntàriament, amb dedicació parcial i de forma horitzontal i participativa. No tenim ni la pressa, ni els recursos humans ni materials per a la producció que els mitjans convencionals. Requerim més temps i esforç.

4) Concursos de llicències adaptats a les particularitats del sector (oferim el nostre assessorament!).

5) Obligacions de transmissió del senyal als operadors de cable i de l'espectre públic i reserva d’espais en els plans urbanístics per a la col·locació d'antenes d'ús comunitari.

6) Desenvolupar l'article 71 de la Llei 22/2005 de la comunicació audiovisual de Catalunya, relatiu a les mesures de foment dels mitjans sense afany de lucre.

7) Reconèixer els mitjans audiovisuals lliures i comunitaris més antics, doncs la regulació arriba amb trenta anys de retard (aquest és un criteri considerat en les concessions de llicències per al sector comercial!).

Els sotasignants confiem que aquestes consideracions siguin tingudes en compte en la reelaboració del Projecte de decret, abans de la seva publicació en el DOGC, obrint-lo així a un procés de participació real.

Entenem que les persones del prop i sector poden assessorar els responsables tècnics en l’elaboració del decret, d’acord amb els principis de governança que s’impulsen des d’organismes internacionals i des de les pròpies institucions catalanes.

Per la supervivència dels mitjans lliures i comunitaris, signa el manifest de suport.

Que no ens enganyin!

Signatures d'adhesió:     

comunicaciolliure.wordpress.com

 Escriu-nos

Butlletí bimensual de Democràcia Inclusiva (DI), 04 (juliol-setembre 2010)

estelnegre | 23 Juliol, 2010 08:47

Butlletí bimensual de Democràcia Inclusiva (DI), 04 (juliol-setembre 2010)

Democràcia Inclusiva

---

Butlletí de Democràcia Inclusiva [Núm. 4] Juliol-setembre 2010

---

Aquest butlletí estiuenc arriba amb una mica de retard, però esperem que això sigui compensat per les bones noticies que porta: a partir del setembre, arriben noves iniciatives i propostes relacionades amb el projecte de la Democràcia Inclusiva a Catalunya, encaminades a estimular la reflexió i convidar a la participació de cada vegada més persones.

---

TEMES

GADI Catalunya: en marxa!

Finalitzant la traducció del llibre "La crisi multidimensional i la Democràcia Inclusiva"

Presentacions i seminaris

DEMOS: nou butlletí de Democràcia Inclusiva a Catalunya

El web evoluciona 

---

Darrerament....

---

GADI Catalunya: en marxa!

En les darreres setmanes s'ha anat consolidant la forma d'organització del Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva de Catalunya (GADI Catalunya) i aquest grup ha estat deliberant intensament sobre els projectes i plans d'acció de cara al curs vinent. El GADI Catalunya sorgeix amb l'objectiu de contribuir a la formació d'un ampli moviment polític de transició cap a una Democràcia Inclusiva en l'àmbit de Catalunya, i actualment la seva activitat se centra en du a terme xerrades, intervencions, actes públics, trobades, traduccions i publicacions sobre els diversos aspectes del projecte de la Democràcia Inclusiva. Qualsevol persona que vulgui contribuir activament en la construcció d'una Democràcia Inclusiva a Catalunya pot unir-se a aquest grup: existeixin diverses maneres de col·laborar i diversos camps d'acció que s'articulen mitjançant comissions amb autonomia pròpia (traducció, xerrades, formació, internet, editorial, etc.). Bimensualment es realitzarà una assemblea general del GADI Catalunya que s'encarregarà d'establir les línies d'acció generals i supervisar la feina realitzada per les comissions. L'existència d'aquest grup d'àmbit regional, òbviament, no exclou el treball paral·lel d'altres grups locals, que poden sorgir en els propers temps amb l'objectiu de promoure la Democràcia Inclusiva en el seu àmbit geogràfic més proper.

---

Finalitzant la traducció del llibre: “La crisi multidimensional i la Democràcia Inclusiva”

Després d'alguns mesos de treball cooperatiu, s'està finalitzant la traducció del que serà el segon llibre sobre Democràcia Inclusiva en llengua castellana. Es tracta d'una obra més actual (2005) que l'anterior (1997) i que exposa de forma més sintètica i senzilla l'anàlisi sistèmic i les propostes organitzatives del projecte de la Democràcia Inclusiva. En els temps que venen, caracteritzats per un agreujament accelerat de la crisi multidimensional, aquesta obra pot constituir una eina important per estimular el debat entorn a la necessitat d'un nou projecte alliberador. Esta previst que surti a la llum a finals de l'any 2010.

---

Properament...

---

Presentacions i seminaris

A partir del setembre la Comissió Xerrades ofereix un conjunt de noves presentacions i seminaris sobre el projecte de la DI a aquells col·lectius que ho sol·licitin. Les presentacions són xerrades breus destinades a relacionar diversos aspectes de la crisi multidimensional actual amb la necessitat de construir una nova societat realment democràtica i autènticament ecològica. Aquest són alguns exemples de temes que es poden desenvolupar:

La crisi de l'automòbil i la seva possible superació

De la (des)educació mercantilitzada a la Paideia democràtica

La imposició dels transgènics a Catalunya

Funcionament i empoderament assembleari

La crisi multidimensional i la democràcia Inclusiva (presentació del llibre)

Els seminaris estan conformats per dos sessions de 3 hores que serveixen per d'adquirir una visió de conjunt sobre els diversos aspectes de la proposta de la DI i disposar de temps per debatre i reflexionar col·lectivament. En aquestes sessions es duen a terme algunes dinàmiques participatives i es fa una pausa amb piscolabis per relaxar una mica la concentració dels participants. Aquest format pot constituir una bona introducció als Grups d'Estudi de Democràcia Inclusiva.

---

Les persones o col·lectius (Universitats Lliures, ateneus, centres socials, etc.) que us agradaria organitzar una presentació o seminari sobre el projecte de la DI, no dubteu en escriure a: info@democraciainclusiva.org.

---

DEMOS: Nou butlletí de Democràcia Inclusiva a Catalunya

A partir de finals de setembre del 2010, l'actual butlletí bimensual i electrònic passarà a ser trimestral i també es podrà trobar gratuïtament en paper en diversos centres socials, universitats, bars, etc. El nou format de butlletí s'anomenarà DEMOS i serà una publicació on, a més de les habituals novetats i activitats que incorpora l'actual butlletí, s'hi podran llegir ressenyes i articles d'actualitat i de fons des de la perspectiva de la Democràcia Inclusiva. Es tracta, doncs, d'una important millora d'aquest mitjà de comunicació, que a partir d'ara podrà arribar a més persones.

---

Novetats!

---

El web evoluciona

Estigueu atentes a les diverses modificacions a que està subjecte el web www.democraciainclusiva.org per millorar la comunicació, la funcionalitat i l'estètica d'aquest indret virtual. De moment, està en procés un nou blog on tothom hi podrà aportar comentaris, preguntes o opinions sobre els temes que s'escaiguin. A més, ja està disponible una nova presentació del projecte de la Democràcia Inclusiva en forma de qüestionari, que pot servir per fer-se una idea general de les punts clau d'aquesta proposta per a una nova organització social.

---

Bon estiu a tothom!

Democràcia inclusiva

 Escriu-nos

Prou repressió al moviment d'okupació! Cassolada sorollosa (Demà 23/07/10)

estelnegre | 22 Juliol, 2010 14:00

Prou repressió al moviment d'okupació! Cassolada sorollosa (Demà 23/07/10)

Prou repressió al moviment d'okupació! Cassolada sorollosa (Demà 23/07/10)

Cassolada sorollosa divendres 23 de juliol a les 19 hores a la plaça de Cort de Palma

Prou repressió al moviment d'okupació!

Alliberem espais, creem cultura popular!

El Centre Social Okupat i Autogestionat «El Sitio», és una antiga nau d'autobusos amb molt de potencial. Està situada als afores de Ciutat, entre el Carreful del Coll d'en Rabassa i l'aeroport.

Som un col·lectiu heterogeni i horitzontal (sense jerarquies), amb gent de diversos àmbits i procedències. Gestionem «El Sitio» amb la intenció de crear un espai alliberat de la lògica del mercat, un espai sense ànim de lucre, obert per ser aprofitat per col·lectius, musics, artistes i tothom que se vulgui implicar en dur endavant aquesta aventura en els temps que corren, a on l'apatia i el conformisme són la tònica que ens governa.

No tractem d'oferir activitats, sinó de viure l'experiència de fer-les per nosaltres mateixos, cercant la participació activa i trencant amb la comoditat de què ens ho donin tot fet. Per això, a més de festes i concerts, estem preparant altres activitats a on ajuntar-nos i intercanviar experiències: petits tallers d'stencil, graffiti, serigrafia i cuina vegetariana.

Estem situats en una de les zones més acústicament contaminades de Palma, amb avions que surten cada cinc minuts. No obstant això, el passat 10 de juliol, la Patrulla Verda (encarregada de regular el so als locals), reforçada per la Unitat d'Intervenció Immediata, ambdues de la Policia Local de Ciutat, ens varen desallotjar sense cap ordre judicial, impedint una iniciativa popular: un concert per recaptar fons pel periòdic mallorquí i autogestionat Cultura Obrera.

Nosaltres portem el projecte endavant. Allò no va ser un desallotjament i encara que aconsegueixin treure'ns, hi ha un fotimer d'espais buits a Ciutat. No importa el lloc, continuarem alliberant espais i creant cultura popular! No volem menjar de les seves mans!

Davant d'aquest abús policial ens plantem i diem prou!

Prou d'abusos policíacs, prou conformisme i acotar el cap, no som xotets!

Sumat a la cassolada i demostrem-los que no estem sols. Vine i mostra el teu suport. Que aquest totalitarisme «democràtic» no calli la nostra veu!

Us hi esperem!

 Escriu-nos

1 2 3 4  Següent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS