Administrar

«Las mujeres de verdad tienen curvas». Segona pel·lícula d'«FemAttack». Cinema i problemàtica de la dona (25-05-10 / Avui!)

estelnegre | 25 Març, 2010 06:32

«Las mujeres de verdad tienen curvas». Segona pel·lícula d'«FemAttack». Cinema i problemàtica de la dona (25-05-10 / Avui!)

Avui dijous 25 de març conclou el cicle de cinema que durant les últimes setmanes ha estat anunciant el sindicat.

«Las mujeres de verdad tienen curvas». Segona pel·lícula d'«FemAttack». Cinema i problemàtica de la dona (25-05-10 / Avui!)

---

Las mujeres de verdad tienen curvas (2002)

de Patricia Cardoso

---

Quan ets una noia grasseta ancorada en una família llatina d'allò més tradicional, i la realitat es planta davant de la teva cara amb la mateixa intensitat que es desenvolupen les teves hormones i la teva forma de ser, podria semblar que ets en un film d'una directora estil «Ken Loach» versió-hispana de Los Ángeles. Però en aquest cas Patricia Cardoso s'inclina pel costat amable, difumina qualsevol indici de tragèdia i afegeix uns encertats cops d'humor per oferir una simpàtica comèdia dramàtica sobre una adolescent que «passa» de la seva talla i s'enfronta la seva mare pel somni d'un passeig per Nova York amb sabor a independència i emancipació. Un film realista d'excel·lent repartiment femení que va encantar el públic dels festivals de Sundance i Sant Sebastià, convencent tot tipus d'audiència sense necessitat de tenir excés de pes... perquè la  veritat és que està molt bé.

---

Us esperem al local de la CNT a les 20 hores!

Més informació del cicle

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS