Administrar

En passar per davant del Parlament...

estelnegre | 20 Març, 2010 08:46

En passar per davant del Parlament...

Una dona en passar per davant del Parlament de les Illes Balears escolta una descomunal cridadissa que surt de la Sala de les Cariàtides: «Lladre, mentidera, comissionista, difamador, xoriç, pocavergonya, flonjo de merda, imbècil, canalla, malparit, depredador, estafadora, cabró, corrupte, venut, bergant, aprofitata, barrut, fals, sangonera, inútil, pesseter, gandul de merda, saquejadora, colló, babau, oportunista, entabanador, trampós, fill de la gran puta...»

La dona espantada demana al guarda jurat de l'entrada:

- Escolti, senyor, què està passant? Es barallen?

- No, dona! Estan passant llista...

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS