Administrar

La «Plataforma contra la corrupció i per la dignificació de la democràcia» convoca una manifestació sota el lema «Contra la corrupció: participació ciutadana» (20-03-10)

estelnegre | 12 Març, 2010 09:31

La «Plataforma contra la corrupció i per la dignificació de la democràcia» convoca una manifestació sota el lema «Contra la corrupció: participació ciutadana» (20-03-10)

La «Plataforma  contra la corrupció i per la dignificació de la democràcia» convoca una manifestació sota el lema «Contra la corrupció: participació ciutadana» (20-03-10)

---

Dissabte 20 de març a les 18 hores a plaça d'Espanya de Palma

La Plataforma ciutadana que organitzà el 4 de març passat la Cadena Humana, ara anuncia que convoca una Manifestació per al dissabte 20 de març.

Tal com es va manifestar a la roda de premsa de presentació, la Cadena Humana era la primera actuació contra la corrupció, d'un seguit d'activitats de caire reivindicatiu, de sensibilització i de reflexió i de debat.

La crisi democràtica que vivim, la indignació davant dels nombrosos casos de corrupció i la necessitat d'articular la protesta ciutadana, ha motivat la Plataforma a convocar una Manifestació.

L'acte es farà el dissabte 20 de març a partir de les 18 hores a la plaça d'Espanya i d'aquí s'iniciarà la marxa que ens durà fins a la plaça de Cort,  pel carrer de Sant Miquel, Plaça Major i  Colom.

El lema de la manifestació és «Contra la Corrupció: participació ciutadana».  

Els promotors d'aquesta Plataforma (integrada entre d'altres per FAAVV, STEI-i, OCB, GOB, Fòrum Ciutadà, Lobby de Dones, Arca, Amics i Amigues de Son Sardina, Gent de Marratxí, etc.) pretenen unir més veus contra la corrupció i per això la data triada dóna l'oportunitat de comptar amb més participació, tant de Palma com dels pobles de Mallorca.

Manifest de la plataforma

Plataforma  contra la corrupció i per la dignificació de la democràcia

---

Nota: L'Ateneu Llibertari Estel Negre està en contra de la corrupció i de la democràcia parlamentària, una i altra són cul i merda; la corrupció necessita la democràcia parlamentària i la democràcia parlamentària necessita la corrupció.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS