Administrar

Es resolt favorablement el conflicte laboral de la nostra companya Matilde contra «Riu Hotels & Resorts»

estelnegre | 04 Març, 2010 15:57

Es resolt favorablement el conflicte laboral de la nostra companya Matilde contra «Riu Hotels & Resorts»

Boicot Riu!

Serveixi la present nota per informar de que s'ha resolt favorablement el conflicte laboral que la nostra companya Matilde mantenia contra la cadena hotelera «Riu Hotels & Resorts» per acomiadament. Sobre l'acomiadament es demanava el seu reconeixement per part de l'empresa, ja que la forma de realitzar-se va ser totalment antijurídica i arbitrària. Malgrat portar Matilde treballant diversos anys en l'empresa, «Riu Hotels & Resorts» no dubtà en acomiadar a la treballadora després de denunciar aquesta a la cadena hotelera per assetjament moral en la feina (moobing), el passat mes de juny de 2009. Finalment s'ha arribat a un acord entre ambdues parts, ja que la nostra companya ha trobat una altra feina amb unes condicions laborals molt millors que les que oferta «Riu Hotels & Resorts». L'empresa ha estat condemnada a reconèixer l'acomiadament de Matilde i a indemnitzar-la amb 8.000 euros nets.

Federació Local de la CNT-AIT de Palma

Boicot Riu!

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS