Administrar

Neix una plataforma ciutadana contra la corrupció a les Illes. Cadena humana contra la corrupció (04-03-10)

estelnegre | 03 Març, 2010 05:59

Neix una plataforma ciutadana contra la corrupció a les Balears. Cadena humana contra la corrupció (04-03-10)

Neix una plataforma ciutadana contra la corrupció a les Balears. Cadena humana contra la corrupció (04-03-10)

Desenes d'escàndols de corrupció han sacsejat la política balear els darrers mesos. Bona part d'aquests casos han estat protagonitzats pel Govern autonòmic del PP de la passada legislatura, però Unió Mallorquina (UM) també suma un bon nombre d'escàndols, sobretot a causa de la seva gestió del Consell de Mallorca durant el mateix període (2003-2007). Farts d'aquesta situació, diversos grups cívics han decidit reaccionar i constituir una plataforma ciutadana contra la corrupció.

El GOB, l'OCB, l'STEI-i, el Lobby de Dones, el Fòrum Ciutadà de Mallorca i Amics, la FAAVV i Amigues de Son Sardina, entre d'altres, han constituït la plataforma amb l'objectiu d'emprendre una «gran campanya» amb el lema Contra la corrupció i per a la dignificació de la democràcia. Com a primera activitat, han convocat un acte cívic consistent en una cadena humana que es portarà a terme aquest dijous, dia 4 de març, a la plaça de Cort de Palma a partir de les 20.00 hores. Una cadena de persones per defensar les institucions democràtiques del virus de la corrupció i també una cadena per abraçar-les i així demostrar el que signifiquen per la ciutadania, vol ser un acte de cura cívica. Es tracta d'iniciar un seguit d'actuacions que al seu moment culminaran en una gran manifestació.

No hi faltis!

---

Nota: L'Ateneu Llibertari Estel Negre està en contra de la corrupció i de la democràcia parlamentària, una i altra són cul i merda; la corrupció necessita la democràcia parlamentària i la democràcia parlamentària necessita la corrupció.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS