Administrar

Assemblea per demanar la retirada del Pla de Carreteres (20-10-09)

estelnegre | 18 Octubre, 2009 10:07

Assemblea per demanar la retirada del Pla de Carreteres (20-10-09)

No més carreteres

El 22 de desembre de 2008 el Consell de Mallorca, amb els vots del Bloc, va aprovar inicialment el Pla Director Sectorial de Carreteres (PDSC). Un pla dissenyat per i al més pur estil del PP i UM. Ara el volen aprovar definitivament amb un parell de modificacions. Aquest PDSC és un desbarat que implicarà hipotecar definitivament el futur d'una Mallorca per viure-hi.

El proper dimarts 20 d'octubre, a les 19 hores al Teleclub de Sineu, el GOB, Gadma i diferents col·lectius, regidors i persones de pobles de Mallorca han convocat una reunió, una assemblea, per fer front a aquesta important agressió territorial.

Us hi esperem!

nomescarreteres.wordpress.com

Ateneu Llibertari Estel Negre 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS