Administrar

Excursió reivindicativa al Castell del Rei per l'antic Camí de Ternelles (12-10-09)

estelnegre | 11 Octubre, 2009 17:45

Excursió reivindicativa al Castell del Rei per l'antic Camí de Ternelles (12-10-09)

Excursió reivindicativa al Castell del Rei per l'antic Camí de Ternelles (12-10-09)

Demà dilluns 12 d’octubre de 2009 és el dia que la Plataforma Pro Camins Públics Oberts ha programat per organitzar una nova excursió reivindicativa al Castell del Rei per l’antic Camí de Ternelles. La concentració serà a les 10 hores al Pont Romà de Pollença i s’ha de dur pa i taleca

El dilluns 12 d’octubre de 2009 és el dia que la Plataforma Pro Camins Públics Oberts ha programat per organitzar una nova excursió reivindicativa al Castell del Rei per l’antic Camí de Ternelles, una excursió que ja es va intentar fer l’any passat però que només es va poder arribar fins a la barrera de la propietària de Ternelles.

Enguany però, la Plataforma Pro Camins Públics Oberts pareix que ha tramitat tots els permisos que l’any passat s’esgrimiren com a necessaris per poder passar i la Conselleria de Medi Ambient sembla que no hi posarà traves, com sí fa ver l’any passat.

La concentració serà a les 10 hores al Pont Romà de Pollença i s’ha de dur pa i taleca (i ganes de passar-ho bé).

Us hi esperem!

Cami de Ternelles, public i obert

Més informació:

El Govern impide una excursión por el camino de Ternelles

Camí de Ternelles, públic i obert

Obrirem el camí de Ternelles

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS