Administrar

I Mercat d'Intercanvi de Sant Carles de la Ràpita (06-09-09)

estelnegre | 04 Setembre, 2009 05:06

I Mercat d'Intercanvi de Sant Carles de la Ràpita (06-09-09)

I Mercat d'Intercanvi de Sant Carles de la Ràpita (06-09-09)

El proper diumenge 6 de setembre, a partir de les 10 hores, hi haurà el «I Mercat d'Intercanvi de Sant Carles de la Ràpita». Es farà un dinar popular, i a la tarda hi haurà una xerrada i passi del vídeo sobre la Marxa pel Decreixement, Tot sobre la marxa, i la simulació d'una proposta d'economia contrahegemònica, el joc del Nap.

Aquesta jornada ha estat preparada per diversos col·lectius de les Terres de l'Ebre, coordinats a través de la xarxa «Natros decreixem».

Per més informació, podeu consultar www.intercanviemlebre.blogspot.com

També volem recordar que diferents grups territorials de la Xarxa pel Decreixement han convocat unes trobades locals el 17 i 18 d'octubre, sota el títol de «Trobades per la cooperació local. Podem decréixer per viure com volem».

Les properes convocatòries dels diferents grups territorials són:

- Penedès: la propera reunió és el 3 de setembre, a la Llacuna/Mediona (a concretar)

- Osona: el mateix dia 3 hi ha una convocatòria per constituir-se en xarxa local, a les 19.30 al CSA La Torratxa.

- Barcelona: la primera reunió per constituir un grup promotor serà el proper dilluns dia 7 de setembre, a les 19.30 a l'Infoespai.

- Comarques de Girona: el 18 de setembre s'iniciarà un cicle de xerrades per preparar la trobada local. La propera reunió serà la primera quinzena de setembre (a concretar)

- Camp de Tarragona: també el 18 de setembre començarà una marxa en bicicleta pel decreixement a les comarques del Camp, Tarragonès, Conca i Priorat, que culminarà en la trobada local. La propera reunió per preparar-la és el dia 8 a Duesaigües (a concretar).

Animeu-vos a apuntar-vos-hi, o bé creeu un nou grup promotor si no n'hi ha cap al vostre territori! Per fer-ho, podeu escriure a info@decreixement.net

Per més informació, podeu consultar www.decreixement.net/trobades

Salut i decreixement!

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS