Administrar

Iran: el Món està mirant. Drets humans ja! (Avui!)

estelnegre | 25 Juliol, 2009 06:11

Iran: el Món està mirant. Drets humans ja! (Avui!)

Iran: el Món està mirant. Drets humans ja!

Amnistia Internacional convoca els mitjans de comunicació el dissabte 25 de juliol de 2009 a les 11.30 hores a la Plaça Major de Palma, on tindrà lloc un acte simbòlic per instar el Govern iranià a respectar els drets humans.

Activistes d'Amnistia Internacional es col·locaran davant d’una pancarta que simbolitza el mon seguint els esdeveniments que s'estan succeint des que es va anunciar que el president Ahmadineyad havia guanyat les eleccions presidencials celebrades el 12 de juny. Des d'aleshores, les autoritats de l'Iran han imposat unes restriccions draconianes a la llibertat d'expressió, associació i reunió, i més de 2.000 persones han estat detingudes, entre elles defensors i defensores de drets humans i periodistes.

Amb aquest acte, Amnistia Internacional Espanya se suma al Dia Internacional d'Acció per l'Iran que se celebra el 25 de juliol a més de setanta ciutats de tot el món, entre elles, Berlín, Londres, París, Estocolm, Tòquio, Nova York, Toronto, Bogotà, El Caire o Melbourne. A Espanya, sis ciutats s'uniran a la iniciativa internacional amb concentracions a Catalunya, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana i Illes Balears.

Amnistia Internacional Mallorca

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS