Administrar

Hi ha seguretat als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM)?

estelnegre | 09 Juliol, 2009 14:29

Hi ha seguretat als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM)?

Visita de la premsa mallorquina, realitzada el dimarts passat 7 de juliol, a un tren dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) guiada pels treballadors de l'empresa, per verificar públicament la mnaca de seguretat de les unitats dièsel i perquè tant la premsa com el viatger coneguin de primera mà les falses acusacions de sabotatge dirigides per la Conselleria de Mobilitat i la reiterada insistència a declarar segures unes unitats que com a mínim es calen foc, es bloquegen les portes, falles els aires condicionats, es trenquen les peces de frenat, es realitzen manteniments matussers amb subcontractes i deixa totalment desprotegit el viatger en cas d'accident, convertint-se en una autèntica ratonera.

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS