Administrar

Joaquín Garcés en llibertat!

estelnegre | 04 Juliol, 2009 05:47

Joaquín Garcés en llibertat!

El pres anarquista Joaquin Garcés, mentre era traslladat sense avís cap a la presó de Valdemoro, li ha arribat la resposta del recurs interposat pel seu advocat i ha estat posat en llibertat. En aquests moments es troba en algun lloc de Madrid i els companys s'han desplaçat a buscar-lo.

Per tant, la convocatòria de la marxa a la presó de Castelló programada per avui dissabte 4 de juliol, ha quedat anul·lada per raons òbvies: la celebració de la llibertat del nostre company Joaquín Cortés.

La lluita continua perquè encara queden molts companys empresonats, però això ens ha de portar il·lusió, pel compromís per la llibertat i contra les institucions totals de control.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS