Administrar

«Bicifestes» els últims diumenges de mes

estelnegre | 30 Maig, 2009 07:37

«Bicifestes» els últims diumenges de mes

Massa Crítica

Aquest diumenge 31 de maig, i a partir d'ara cada diumenge darrer de mes, exceptuant juliol i agost, se celebraran les «Bicifestes», des de les 10 fins a les 14 hores, sense tràfic, a l'interior d'avingudes, on podreu gaudir d'una ciutat diferent, amb vàries activitats lúdiques (futbolí humà, circuit d'educació vial amb karts, castells inflables, curses de sacs, tres en ratlla per infants, etc.) , a més de poder agafar les bicicletes a les quatre carpes situades a Sa Riera, Plaça d'Espanya, Antoni Maura i Passeig Marítim.

Us hi esperem!

Massa Crítica

Escriu-nos 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS