Administrar

«Defensa't de l'empresari». Curs bàsic de formació jurídica laboral i sindical (Període 2009-2010)

estelnegre | 28 Maig, 2009 07:58

«Defensa't de l'empresari». Curs bàsic de formació jurídica laboral i sindical (Període 2009-2010)

«Defensa't de l'empresari»

Curs bàsic de formació jurídica laboral i sindical (Període 2009-2010)

A càrrec de membres de la Secretaria d'Acció Sindical del Sindicat d'Oficis Varis (SOV) de la CNT de Palma

Divendres 29 de maig de 2009 a les 19.00 hores

Local del sindicat CNT (Palma)

Al llarg de l'any 2009 i de part del 2010 el SOV de la CNT de Palma durà a terme un curs bàsic de formació jurídica laboral i sindical amb l'ànim de difondre quines són les normes que regulen tots els aspectes de la relació laboral: salaris, jornada de treball, descansos, vacances, llicències, condicions de treball, capacitació professional, règim d'acomiadaments, definició de les categories professionals. Conèixer doncs aquesta informació aplicable a la relació laboral és molt important, ja que el seu contingut recull els drets que tenim com a treballadors i treballadores.

En la trobada del dia 29 de maig, titulat «Eines de treball» es farà una breu exposició del material didàctic que s'utilitzarà durant el curs i es planificarà el calendari de classes del mateix. El període de durada del curs inclourà diversos mesos de l'any 2009 així com part del 2010.

Al mateix podran acudir afiliats i afiliades a CNT així com treballadors i treballadores en general que no tinguin assalariats al seu càrrec ni pertanyin a les forces de l'ordre públic, exèrcit, així com a cap cos armat o institució repressiva.

El cost del material didàctic és d'1 euro i es distribueix en format CD.

Temari del curs

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS