Administrar

Festa «Som-hi per mallorca!» (12-06-09)

estelnegre | 23 Maig, 2009 05:37

Festa «Som-hi per mallorca!» (12-06-09)

GOB

Divendres 12 de juny de 2008, de les 18 a 24 hores a Ses Voltes de Palma

Festa «Som-hi per mallorca!» (activitats, projecció audiovisual, fireta amb menjar, informació i propostes per Mallorca, música i concert...)

***

Durant aquests dos primers anys de legislatura, la intensa activitat als jutjats ha centrat bona part de l'actualitat informativa. El GOB ha estat precursor de moltes d'aquestes causes judicials amb la denúncia constant de les agressions ambientals, la corrupció, la malversació, la prevaricació...

Per altra banda, també des del GOB, tot i veure que Govern i Consell impulsaven mesures importants de protecció del territori, també hem hagut de reclamar el compliment de les promeses electorals de contenció urbanística davant la promoció per part del nou Govern de noves urbanitzacions amb l'excusa de l’habitatge de protecció oficial o el manteniment de l’hospital de Son Espases i l'aprovació del Decret Nadal, o veure modificacions impulsades pel nou Consell de Mallorca del Pla Territorial i del Pla de Carreteres que no responen als canvis que s'havien promès i que Mallorca mereix.

A més hem seguit fent front al creixement de les grans infraestructures, que a més del consum de territori possibiliten més creixements urbanístics i turístics: port de Palma, aeroport, centrals elèctriques, incineradora, ports esportius...

Hi ha per tant, moltes coses que encara ens preocupen. Des del GOB continuam combatent aquestes agressions amb la mobilització social i en aquest cas ho volem fer amb un acte festiu. I ho volem fer ara, precisament, en que la crisis econòmica i de la corrupció que ara aflora és la millor ocasió per canviar, a fons, vers una societat més participativa i sostenible.

Per això vos convidam a participar en aquest acte que ha de ser un clam per Mallorca: perquè Mallorca necessita veure un canvi real i efectiu cap a una altra manera de fer les coses. Per una Mallorca sense corrupció, per una Mallorca més protegida, per una Mallorca amb més transport públic, per la dignitat política i pel rigor en els compromisos assumits. Per tot això:

Som-hi per Mallorca!

GOB-Mallorca

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS