Administrar

Amadeu Caselles abandona de moment la vaga de fam

estelnegre | 21 Maig, 2009 09:00

Amadeu Casellas abandona de moment la vaga de fam

Llibertat per a Amadeu Casellas

Des de els murs de la ignomínia que s'aixequen sobre aquest indret Amadeu Casellas vol fer publica amb el suport de tota la C.N.T.-A.I.T. que oficialment des de avui dilluns 18 de maig hem decidit abandonar voluntàriament la vaga de fam en la que portava 26 dies al haver considerat que en aquest moments es preferible que la lluita es continuï portant endavant sense que quedi condicionada a l'estat de la meva salut. Ara la meva salut és integra però les intencions dels poderosos son les de fer-la minvar tant física com psicològicament aïllant-me no només de l'exterior sinó inclòs dins de la pròpia presó. Per tant, hem considerat que el millor es parar en aquest moments la vaga de fam i sumar forces en aquesta lluita per la llibertat i la dignitat humana.

Gràcies a tothom per la solidaritat i us animo a tots a continuar amb la lluita per la llibertat de totxs els/les pres@s i la demolició de totes les presons.

Amadeu Casellas Ramón, juntament amb representants de CNT-AIT

Sant Esteve Sesrovires

18 de Maig del 2009

***

Crònica des de brians II

Avui dia 18 de maig de 2009 Amadeu Casellas ha decidit deixar la vaga de fan que va començar fa 26 dies.

La raó de que deixi la vaga es personal i no està relacionada amb l'assoliment de cap dels objectius marcats sinó més aviat es fruit d'un canvi d'estratègia davant dels darrers esdeveniments repressius que s'han produït amb l'intent d'aïllar a l'Amadeu de l'exterior amb ordres rebudes pels carcellers de marginar a l'Amadeu, d'aïllar-lo i reprimir-lo i a la qual inclòs alguns funcionaris s'han negat a participar en l'assetjament orquestrat des de alts càrrecs, i també com per exemple el fet de que l'Amadeu presentés instàncies perquè el poguessin anar a visitar una sèrie d'amics i amigues. Aquestes instàncies han sigut tramitades amb els següents números de referència, 1869, 1870, 1871, 1872 i 1873 també la referència 6238/4 relativa a la feta perquè pogués visitar-li Joan Tardà diputat del parlament espanyol, a tots ells negant-los el seu Dret a la comunicació amb l'Amadeu aquesta setmana passada. Amadeu també explica que des de la presó no només se l'ha volgut aïllar de l'exterior, sinó també dins de la pròpia presó amb una vigilància sobre ell molt forta i un seguiment molt estret buscant contínuament la provocació.

El canvi d'estratègia d'Amadeu ens ha de servir perquè des de l'exterior aprofitem el temps que ens brinda el company i entre tots i totes aturem aquesta injustícia.

CNT-AIT Montcada i Reixac

CNT-AIT Manresa

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS