Administrar

Queden tres dies per signar per la llibertat de l'Enric Duran!

estelnegre | 15 Maig, 2009 08:36

Queden tres dies per signar per la llibertat de l'Enric Duran!

Enric Duran llibertat!

El dilluns 18 de maig, d'aquí tres dies, el «Grup de suport a l'Enric Duran» farà el llirament de signatures personals i d'entitats als jutges de l'Audiència Provincial de Barcelona que han de decidir en breu si mantenen la mesura de presó preventiva per l'Enric.

Per això, us demanem que quan més aviat millor, firmeu (individualment) o us adheriu (col·lectivament) al manifest (copiat a sota) per demanar la seva llibertat, com a mínim fins la celebració d'un judici que ell mateix assumeix i està disposat a enfrontar. Tenint en compte que aquesta situació injustificada i desproporcionada de «presó preventiva» podria allargar-se anys abans que se celebrés el judici, demanem amb urgència suport i sumar forces per reclamar la seva llibertat.

Per a enviar les adhesions d'entitats i col·lectius, escriure a suportenric@17-s.info.

Per a signatures individuals digitals, podeu entrar a www.podem.cat/node/1897.

En diversos actes públics podreu trobar fulls de signatures per donar suport a l'Enric, i així mateix, per qualsevol tipus de suggeriment, crítica i col·laboració, podeu escriure a suportenric@17-s.info.

Salut i Llibertat!

Que la crisi la paguin els rics i no l'Enric!

Prou de repressió i penes-multa!

Per a més informació:

www.kaosenlared.net/especial/llibertatenricduran

www.enricduran.cat/category/procesenric/procesenric

...

Comunicat

Transcorregut prop de dos mesos des de l'empresonament de l'activista social Enric Duran, les entitats sotasignants volen manifestar:

- Considerem abusiva, desproporcionada i injustificada la presó preventiva decretada contra Enric Duran. Ús abusiu de la presó preventiva que conformen un dels punts negres que pateix el nostre sistema penal, processal i penitenciari.

- Estimem espúria l'alarma social adduïda i  inexistent «el risc de fuga» estimat. Enric Duran va tornar públicament i lliurement a casa nostra, sobre la base d'una decisió personal i a la denúncia del poder que acumula el poder de la banca, protagonista principal de la crisi que patim. Enric Duran ho va anunciar en roda de premsa pública, tot instint que assumia la responsabilitat derivada del seus actes, d'acord amb els principis ètics en el que es fonamenta la desobediència civil.

- Sol·licitem, per tant, la fi de la situació de presó preventiva i que se'n decreti la seva llibertat. Afirmant que ens fem socialment corresponsables de la seva posada llibertat, negant taxativament que existeixi «alarma social» i afirmant categòricament que no existeix cap risc de fuga.

Per la llibertat d'Enric Duran.

Barcelona, a 11 de maig de 2009.

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS