Administrar

Comunicat d'adhesió demanant la llibertat de l'Enric Duran

estelnegre | 06 Maig, 2009 04:24

Comunicat d'adhesió demanant la llibertat de l'Enric Duran

Enric Duran llibertat!

Aquí teniu un comunicat d'adhesió per a entitats, col·lectius i plataformes diverses per demanar la llibertat de l'Enric Duran. Les adhesions s'han de lliurar el proper 10 de maig.

També recordar-vos que:

- Qualsevol col·lectiu pot adherir-se de forma individual al manifest enviant un correu a suportenric@17-s.info

- Per demanar la llibertat de l'Enric s'estan recollint firmes individuals per internet. Podeu signar en: www.podem.cat/node/1897

...

Comunicat

Transcorregut prop de dos mesos des de l'empresonament de l'activista social Enric Duran, les entitats sotasignants volen manifestar:

- Considerem abusiva, desproporcionada i injustificada la presó preventiva decretada contra Enric Duran. Ús abusiu de la presó preventiva que conformen un dels punts negres que pateix el nostre sistema penal, processal i penitenciari.

- Estimem espúria l'alarma social adduïda i  inexistent «el risc de fuga» estimat. Enric Duran va tornar públicament i lliurement a casa nostra, sobre la base d'una decisió personal i a la denúncia del poder que acumula el poder de la banca, protagonista principal de la crisi que patim. Enric Duran ho va anunciar en roda de premsa pública, tot instint que assumia la responsabilitat derivada del seus actes, d'acord amb els principis ètics en el que es fonamenta la desobediència civil.

- Sol·licitem, per tant, la fi de la situació de presó preventiva i que se'n decreti la seva llibertat. Afirmant que ens fem socialment corresponsables de la seva posada llibertat, negant taxativament que existeixi «alarma social» i afirmant categòricament que no existeix cap risc de fuga.

Per la llibertat d'Enric Duran.

Barcelona, a 11 de maig de 2009.

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS