Administrar

Avui «Primer de Maig»!

estelnegre | 01 Maig, 2009 05:34

Avui «Primer de Maig»!

Manifestació «Primer de Maig» de CNT a Palma

La crisi que la paguin els rics!

Manifestació divendres 1r de maig a les 11.30 hores, a la plaça d'Espanya de Palma

Per al pròxim 1 de maig la CNT de Palma ha organitzat una manifestació com mostra de dignitat de la classe obrera, per reivindicar justícia social, recordant i homenatjant els que van lluitar i lluiten contra l'explotació i a favor de l'emancipació dels treballadors.

El 1r de maig és el dia d'afirmació que una altra forma de fer sindicalisme és possible i que la lluita és més necessària que mai.

Una ona d'acomiadaments, ERO's i desocupació pretén arrasar el panorama laboral de Les Illes. Ens quedarem de braços creuats?

Durant anys els rics, els empresaris, els banquers i els directius de les grans empreses de l'estat espanyol ens han estat refregant per la cara els seus escandalosos beneficis. Mentrestant les i els treballadors el passem fatal per arribar a final de mes. Ara el sistema ens ha reservat un nou panorama d'incertesa sota els seus acomiadaments, ERO's o la no renovació dels contractes temporals, sota l'excusa que estem en crisi. Pretenen que paguem nosaltres els plats trencats.

Davant d'aquesta amenaça l'actuació del Govern i els denominats "agents socials" és de total complicitat amb la banca i l'empresa privada, destinant milers de milions de les arques públiques per finançar empresaris, especuladors i depredadors financers, amb la intenció (que a ningú no li càpiga el menor dubte) de legislar a curt termini noves reformes laborals i decrets amb els quals perdrem drets laborals i socials.

El capitalisme pretén que siguem els treballadors i les treballadores els que financem la crisi, i al seu torn el sindicalisme domesticat vol garantir-li la nostra por mitjançant la firma de qualsevol Expedient de Regulació d'Ocupació o reforma del mercat de treball que se'ls posi per davant.

Treballador, treballadora

Per tot això i molt més aquest 1 de maig surt al carrer

Recuperem la nostra dignitat!

Per la plena ocupació i la protecció dels nostres drets

Per l'emancipació social de la classe treballadora!

Si vols manifestar el teu enuig contra l'actual situació del mercat de treball vine divendres dia 1 de maig a les 11.30 hores a la plaça d'Espanya de Palma.

Us hi esperem!

Posicionament de la CNT davant l'actual crisi del sistema

---

Concert sindical de rock 1r de maig 2009

---

Concert sindical de rock 1r de maig 2009

Divendres 1 de maig de 2009, a partir de les 17 hores,

a ses Voltes (parc de la Mar) de Palma

---

Gratuït

---

Amb les actuacions de:

---

Rock & Press (rock)

Los Primos (flamenc-rock-fusió)

Desintegrados (punk rock)

La Alegre Rebeldía (batucada-teatre)

Impresentables (rock & roll)

Poliéster (rock d'autor acústic)

D-Kebabs (folk)

Los 7 Climas (flamenc amb saxo)

DJ Amoniako

---

Us hi esperem!

---

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS